default-image

Πολύδωρας: Στενοχωρήθηκα από τη στάση ΝΔ. Τι θέλουν; Να με εξορίσουν;

Ελλάδα
Πολύδωρας: Στενοχωρήθηκα από τη στάση ΝΔ. Τι θέλουν; Να με εξορίσουν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στενοχωρήθηκα από τη στάση της Νέας Δημοκρατίας. Τι θέλουν; Να με εξορίσουν; Να με σκοτώσουν δια φυσικού θανάτου; Ένιωσαν σαν να έπεσε πάνω μου σεισμός χειρότερος κι από αυτόν της Ιταλίας.

Η άρνηση στο πρόσωπό μου δεν εκφράζει τη θέση όλης της ΝΔ» σχολίασε ο Βύρων Πολύδωρας στο ενημερωτικό δελτίο της ΕΡΤ, με αφορμή την πρόταση  της κυβέρνησης να αναλάβει την προεδρία του ΕΣΡ.

«Θέλουν να απαξιώσουν την υποψηφιότητά μου στο ΕΣΡ. Προσωπικά, με ενέπνευσε η πρόταση και το έργο του ειρηνοποιού. Να πάψει η ένταση με την δικαιοσύνη» τόνισε ο κ. Πολύδωρας και συνέχισε λέγοντας ότι: «Δεν φοβάμαι τα ρίσκα. Ωστόσο, δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση τον Πρωθυπουργό και να εκβιάσω καταστάσεις. Εγώ έχω την ετοιμότητα να παραιτηθώ».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι: «Δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου. Για αυτό δεν με θέλει ο Μητσοτάκης» ενώ χαρακτήρισε «σατράπη» αυτόν που τον διέγραψε από τη Νέα Δημοκρατία.

Νωρίς το μεσημέρι η Ν.Δ προχώρησε σε ανακοίνωση στην οποία και επισημαίνεται από το γραφείο Τύπου:

«Μετά την σημερινή παρουσία του κ. Πολύδωρα στην Ε.Ρ.Τ. όλοι κατάλαβαν γιατί τον πρότεινε ο κ. Τσίπρας και ποια ακριβώς είναι τα προσόντα του...».

enikos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News