default-image

Έκανε λόγο για δικαστικά πραξικοπήματα ο Πολάκης

Ελλάδα
Έκανε λόγο για δικαστικά πραξικοπήματα ο Πολάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την "βόμβα" του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, έφραψε στο προφίλ του στο Facebook, ότι «οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα» και ότι «έχουμε πόλεμο και η Αριστερά ξέρει να πολεμάει».

«Όπως και με το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣτΕ παράνομο και ψηφίσαμε άλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημόσιο τομέα, όπως με τον Γιαννόπουλο που τον ξαναγύρισαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τον ξανάδιώξαμε, έτσι θα γίνει και με τα κανάλια. Εμείς δεν θα κάνουμε πίσω», ανέφερε σε ανάρτηση Πολάκη στο Facebook, στον απόηχο της απόφασης του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Παύλος Πολάκης αναρωτήθηκε: «Δηλαδη μας λένε οι αξιότιμοι δικαστές ότι είναι συνταγματικό να εκπέμπουν τα βοθροκάναλα χωρίς άδεια και αντισυνταγματικό να πάρουμε 4.000 στα νοσοκομεία και 15.000 παραπάνω στους παιδικούς σταθμούς απο τα χρήματα του διαγωνισμού;».

Τέλος, «αποκάλυψε» πως όταν μίλησε «για το πρόβλημα της Δικαιοσύνης πριν δυο τρεις μήνες στο Περιστέρι, μου την έπεσαν με "ιερή αγανάκτηση" όλα τα συστημικά μέσα και οι εκπρόσωποι Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - Ποταμιού για "ασέβεια". Κάτι ήξεραν για το ποιος θα προστατέψει το σύστημα εξουσίας και διαπλοκής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News