Ελλάδα

Θανατηφόρα «βουτιά» στο κενό, λόγω χρεών

«Δεν στάθηκα τελικά άξιος για τίποτα» ήταν τα τελευταία λόγια ενός 44χρονου, τα οποία έγραψε σε μια λευκή κόλλα χαρτί για να τα διαβάσουν ο γιος  και η γυναίκα του, προτού πηδήξει από τον 6ο όροφο του σπιτιού του στην Πάτρα, επειδή είχε χρέη.

Τα υπέρογκα χρέη οδήγησαν στην αυτοκτονία το 44χρονο Λευτέρη Αγγελόπουλο, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης, τελειώνοντας από τη δουλειά του και όπως ήταν με τα ρούχα της Aεροπορίας, στην οποία υπηρετούσε, πήδηξε στο κενό από τον 6ο όροφο του διαμερίσματός του στην Πάτρα.

Ο 19χρονος γιος του, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ, δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος του πατέρας προέβη στο απονενοημένο διάβημα: «Τα χρέη ήταν αυτά που έφθασαν τον πατέρα μου σε αυτό το σημείο. Δεν έχω κάτι άλλο να σας πω, αφήστε με να θρηνήσω», δήλωσε ο ίδιος στο protothema.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον, ο άτυχος άντρας  δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που φαίνεται να αντιμετώπιζε και τελικά τον λύγισαν.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΠΕΤΟΥΝ" ΚΑΤΑΚΟΙΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ

Είχε πάρει δάνεια για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις καθημερινές του δυσκολίες και να σπουδάσει τον 19χρονο γιο του, αλλά στην πορεία το χρέος μεγάλωσε και τελικά βρέθηκε μπροστά στο απόλυτο αδιέξοδο.

Τίποτα όμως δεν προμήνυε ότι θα προέβαινε στην απονενοημένη πράξη. Κανείς από το φιλικό περιβάλλον του θύματος δεν είχε αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του.

Ωστόσο, ο ξαφνικός θάνατός του ήταν μια πράξη που σόκαρε όχι μόνο την οικογένειά του και τους φίλους του, αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν στη δουλειά και στη γειτονιά. Μεγάλο σοκ βίωσαν και οι ένοικοι των υπολοίπων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας που ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από αυτό που αντίκρισαν χθες.

Όπως δήλωσαν άκουσαν αρχικά τον δυνατό θόρυβο της πρόσκρουσης και στη συνέχεια βρέθηκαν μπροστά στον άντρα που κείτονταν αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο. Ο θάνατός του ήταν, φυσικά, ακαριαίος.

Σχόλια