Ελλάδα

Παραμένουν στη θέση τους οι 100 εργαζόμενοι των δήμων

«Παραμένουν στην εργασία τους με νομοθετική παρέμβαση περίπου 100 εργαζόμενοι σε 20 δήμους πανελλαδικά, που είχαν προσληφθεί μέσω των προσωρινών πινάκων του ΑΣΕΠ και εργάζονται από 6 έως 7 χρόνια, αλλά μετά την  ανακοίνωση του οριστικού πίνακα των επιτυχόντων έχαναν την εργασία τους», αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου κ. Σ. Βαρδάκης σχετικά με τους 35 συμβασιούχους του Δήμου Ηρακλείου.

Σήμερα, μετά τη συνάντηση των εργαζομένων από τους εμπλεκόμενους Δήμους με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορο Βερναρδάκη και τον βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Συντονιστή Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου στον τομέα Εργασίας - Κοινωνικής Ασφάλισης, Βαρδάκη Σωκράτη, ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε ότι στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα δοθεί λύσει με συγκεκριμένη τροπολογία, ώστε οι εργαζόμενοι να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δήμο Ηρακλείου με αυτό το καθεστώς, εργαζόταν 35 υπάλληλοι οι οποίοι θα έπρεπε να χάσουν την εργασία τους.

Σχόλια