Ελλάδα

Μαθητές χαρίζουν σχολικά είδη σε μαθητές που έχουν ανάγκη

Την αλληλεγγύη τους σε μαθητές που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, εξέφρασαν έμπρακτα οι δημότες του Ηρακλείου μετέχοντας ενεργά στη δράση με τίτλο "Νοιάζομαι για το συμμαθητή μου".

Την αλληλεγγύη τους σε μαθητές που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, εξέφρασαν έμπρακτα οι δημότες του Ηρακλείου μετέχοντας ενεργά στη δράση με τίτλο "Νοιάζομαι για το συμμαθητή μου" που πραγματοποιήθηκε από την αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής με σκοπό τη συλλογή σχολικών ειδών και τη διάθεσή τους σε 170 μαθητές από 90 οικογένειες του Ηρακλείου.

Η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Μαρία Καναβάκη με δήλωσή της ευχαρίστησε θερμά όλους τους συλλόγους, τις επιχειρήσεις και τους δημότες που με ιδιαίτερη ευαισθησία- όπως τόνισε -ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας και πρόσφεραν σχολικά είδη βοηθώντας με αυτό τον τρόπο οικογένειες και μαθητές κατά την έναρξη της σχολικής περιόδου.

«Η συγκινητική ανταπόκριση των συνδημοτών μας επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τα αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που διακρίνουν την Ηρακλειώτικη κοινωνία» επεσήμανε η κ. Καναβάκη.

Σχόλια