default-image

Κατεπείγουσα έρευνα της εισαγγελίας για υποκλοπή email

Ελλάδα
Κατεπείγουσα έρευνα της εισαγγελίας για υποκλοπή email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της υποκλοπής της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Την έρευνα διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών και η διενέργειά της ανατέθηκε στον εισαγγελέα Σπύρο Παππά.  

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΟΛΑΦΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ: ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ

Σημειώνεται ότι ο πειθαρχικός έλεγχος που διέταξε ο Υπουργός Δικαιοσύνης σε βάρος του αντιπροέδρου του ΣτΕ  με αφορμή δημοσιεύματα που διανθίζονται με ροζ λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, προκάλεσε την σφοδρότατη αντίδραση των δικαστών που εξέδωσαν μια ασυνήθιστα σκληρή ανακοίνωση. Κι αυτό ενώ είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση του ονόματος του δικαστή από την εφημερίδα Αυγή.

Η 'Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων και η Ενωση Διοικητικών Δικαστών κάνουν ευθέως λόγο προσπάθεια εκβιασμού του Ανωτάτου Δικαστηρίου στο οποίο εκκρεμούν μείζονος σημασίας υποθέσεις και μάλιστα με «μεθόδους που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα».

«Με δημοσιεύματα που δεν έχουν να κάνουν με το δημόσιο συμφέρον, την λειτουργία της ενημέρωσης και την εξυπηρέτηση της αλήθειας, η  ιδιωτική ζωή ενός ανθρώπου, δικαστή εγνωσμένου  κύρους, υποκλέπτεται, διαστρέφεται και προσφέρεται βορά στον καραδοκούντα κίτρινο τύπο και το μέρος της κοινής γνώμης που διαμορφώνεται από  αυτόν, φαινόμενο άκρως νοσηρό που συνδέεται με μεθόδους που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα» αναφέρουν χαρακτηριστικά.      

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News