default-image

Ξυλοκόπησαν 15χρονο επειδή προστάτευσε τον αδερφό του

Ελλάδα
Ξυλοκόπησαν 15χρονο επειδή προστάτευσε τον αδερφό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύμα ξυλοδαρμού από 8 συμμαθητές του έπεσε ένας 15χρονος μαθητής Γυμανσίου στην Κω. Οι θύτες μάλιστα, δε δίστασαν να βιντεοσκοπήσουν την άγρια επίθεση στο 15χρονο.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη έξω από το 2ο Γυμνάσιο της Κω, όταν το θύμα, μαθητής της τρίτης τάξης, ζήτησε από συμμαθητή του μικρού αδελφού του, 14 ετών, που φοιτά στο 1ο Γυμνάσιο, να σταματήσει να τον παρενοχλεί.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, το γεγονός αυτό εξόργισε τον 14χρονο και την επόμενη ημέρα προέτρεψε οκτώ συμμαθητές του να στήσουν καρτέρι στον 15χρονο, έξω από το σχολείο του, όπου του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον με μανία στο πρόσωπο και στο σώμα.

Μετά το περιστατικό, ο 14χρονος ηθικός αυτουργός της επίθεσης τιμωρήθηκε με τριήμερη αποβολή από τη διεύθυνση του σχολείου, ενώ οι γονείς των παιδιών που ενεπλάκησαν στον ξυλοδαρμό κλήθηκαν από τον εισαγγελέα.

Οι γονείς του θύματος προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μηνύσεις, ενώ παράλληλα ζήτησαν την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τον αποτροπιασμό του για τον ξυλοδαρμό του μαθητή εξέφρασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ιπποκρατείου Γυμνασίου, καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας εντός της σχολικής κοινότητας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News