default-image

Μαθήτρια έδειρε μαθήτρια, λόγω ερωτικής αντιζηλίας (video)

Ελλάδα
Μαθήτρια έδειρε μαθήτρια, λόγω ερωτικής αντιζηλίας (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτες σκηνές, με άγριο ξυλοδαρμό, αλλά και μαλλιοτραβήγματα διαδραματίστηκαν σε σχολείο της Κύπρου, όταν μια μαθήτρια άρχισε να χτυπάει συμμαθήτριά της, επειδή η δεύτερη έστειλε γυμνόστηθη φωτογραφία στο αγόρι της πρώτης.

Το βίντεο που τραβήχτηκε από το κινητό τηλέφωνο μίας εκ των μαθητριών, η οποία κινηματογραφούσε το όλο σκηνικό, θυμίζει λαϊκό δικαστήριο εναντίον ενός κοριτσιού.

Το κορίτσι που δέχθηκε τον ξυλοδαρμό καθόταν σε μια καρέκλα περικυκλωμένη από τις φίλες της συμμαθήτριάς της, η οποία τη ρωτούσε με οργή γιατί να στείλει μήνυμα στο αγόρι της. Κάποια φίλη της, συμπλήρωνε πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είχε ως αποτέλεσμα το ζευγάρι να χωρίσει.

Στη συνέχεια, η «θύτης», εμφανίζεται στο βίντεο να αρπάζει από τα μαλλιά το «θύμα» και να την ρίχνει από την καρέκλα και άλλη μία φίλη της να την κλοτσά αλύπητα.

Στο τέλος, η νεαρή που φαίνεται να ασκεί βία, αποχωρεί από τη σκηνή με χαμόγελο ικανοποίησης, με τη φίλη της, η οποία τραβούσε το βίντεο να ρωτά «Αυτό ήταν;».

Το κορίτσι που εμφανίζεται να ασκεί βία με τις φίλες της, είναι μαθήτριες της Β' Τεχνικής Σχολής Λεμεσού και το «θύμα», μαθήτρια της Α' Τεχνικής Σχολής Λεμεσού. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, ο λόγος του βίαιου περιστατικού, που δεν ήταν το μοναδικό, ήταν η ερωτική αντιζηλία.

Το κινηματογραφημένο περιστατικό βίας, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, το τρίτο στη σειρά εναντίον της ίδιας μαθήτριας και συνέβη στη στάση λεωφορείων.

Είχαν προηγηθεί άλλα δύο περιστατικά βίας εναντίον της συγκεκριμένης μαθήτριας την περασμένη Δευτέρα και την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, τη Δευτέρα, το βίαιο επεισόδιο εκτυλίχθηκε εντός του σχολείου. Την τρίτη φορά, οι μαθήτριες αποφάσισαν να απαθανατίσουν το περιστατικό.

Ο πατέρας του θύματος, έκανε παράπονο στη διεύθυνση του σχολείου, το οποίο υποστηρίζει ότι τα βίαια επεισόδια σημειώνονταν εκτός της σχολικής μονάδας.

Η διεύθυνση της Α' Τεχνικής Σχολής Λεμεσού, κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, η οποία διερευνά το όλο θέμα από χθες το πρωί.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News