default-image

Θεοδωράκης: Οι λαϊκιστές χρειάζονται κανάλια και διαπλοκή

Ελλάδα
Θεοδωράκης: Οι λαϊκιστές χρειάζονται κανάλια και διαπλοκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι λαϊκιστές δεν κατακτούν μόνοι τους την εξουσία. Χρειάζονται κανάλια, χρήματα, διαπλοκή, σημείωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Όπως είπε: Υπάρχει ένας απατεώνας που τριγυρνάει αυτό τον καιρό στις πόλεις και στα χωριά και ισχυρίζεται ότι έχει 500-600 δις ευρώ στην άκρη και ότι είναι σε θέση να ξεπληρώσει όλα τα χρέη των Ελλήνων. Και το δημόσιο χρέος αλλά και τα ιδιωτικά. Έχει ανοίξει γραφεία σε όλη την Ελλάδα και ετοιμάζεται να κατέβει στις εκλογές. Ποιος όμως του έστρωσε το έδαφος; Μήπως αυτοί που έλεγαν ότι με μια κίνηση θα κόψουν το μεγαλύτερο μέρος του χρέους; Μήπως οι πολιτικοί που φωνάζανε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και τώρα στέλνουν τα ΜΑΤ για να μπορέσουν να γίνουν οι πλειστηριασμοί; Μήπως αυτοί που υπερηφανευόντουσαν στα κανάλια ότι δεν θα πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και καλούσαν από την Αυγή τον κόσμο να μην πληρώσει; Αυτοί που έλεγαν θα καταργήσουμε τα διόδια και έδωσαν αυξήσεις στα διόδια! Όταν η πολιτική παραδίδεται στους δημαγωγούς δεν θα αργήσει η στιγμή που θα γίνει πιστευτός και αυτός που λέει ότι έχει 500 - 600 δισεκατομμύρια στην άκρη για να τα μοιράσει στον κόσμο.

Όμως το θέμα μας είναι η διαπλοκή και εδώ θέλω να φτάσω. Οι δημαγωγοί, οι λαϊκιστές δεν κατακτούν μόνοι τους την εξουσία. Χρειάζονται κανάλια - χρειάζονται χρήματα. Χρειάζονται διαπλοκή με πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Η διαπλοκή, λοιπόν κύριοι, σας στην βοήθησε να φτάσετε στην εξουσία. Επιχειρηματίες και καναλάρχες που πίστεψαν ότι θα έχουν μαζί σας κάποιες νέες δεκαετίες εξουσίας. Να μην σας θυμίσω εξώφυλλα. Να σας θυμίσω το σέρβις που σας κάνανε κάποια κανάλια; Τις διακαναλικές συνεντεύξεις για να λέτε ότι έρχεται χειμώνας χειρότερος από τον χειμώνα του '41, τότε που είχαμε 100 χιλιάδες νεκρούς. Αυτά λέγατε και τώρα κάνετε γλέντια στο Κολωνάκι; Να γιορτάσουμε τι; Τις αυξήσεις του πετρελαίου τον χειμώνα.

Το κύριο μέλημά κάποιων απο εσάς- και όχι όλων γιατί δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις- στην υπόθεση διαπλοκή ήταν και είναι να μαρκάρετε ως διαπλεκόμενους τους άλλους και κυρίως το Ποτάμι. Και επειδή δεν βλέπω μέσα στην αίθουσα τους κυρίους Σκουρλέτη και Παππά αλλά τον κ. Καμμένο θέλω να τους ρωτήσω: Πόσο τους στοίχισε η προσπάθεια να βρωμίσουν το Ποτάμι; Ρίξατε τόνους λάσπης στην πρώτη και μοναδική προσπάθεια ανθρώπων που δεν ανήκουν στα τζάκια της πολιτικής, που δεν έρχονται από τα κομματικά υπόγεια. Και το κάνατε με τη βοήθεια αυτών που καταγγέλλετε δήθεν, στα φανερά και στα κρυφά τους δίνατε το χέρι σας"

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πόσα λεφτά δώσατε σε όλα αυτά τα τρολ (μαύρα λεφτά βέβαια), σε όλους αυτούς τους δήθεν αγανακτισμένους μπλόγκερ, όλους αυτούς τους μεταμφιεσμένους αντιεξουσιαστές, όλους αυτούς τους κομματικούς δημοσιογράφους που για δύο χρόνια είχαν ως κύριο μέλημα τους από το πρωί ως το βράδυ να πετάνε λάσπη στο Ποτάμι;Ότι είναι των εργολάβων και των Γερμανών. Πρόσφατα μάθαμε ότι ένας από αυτούς που πρωτοστατούσε στις αθλιότητες ήταν υπάλληλος της κυρίας Γεροβασίλη. Όχι υπάλληλος στο σπίτι της αλλά υπάλληλος στο γραφείο της . Πληρωνότανε δηλαδή από τον ελληνικό λαό για να γράφει, ανώνυμα βέβαια, «στην χώρα όπου 7% ψηφίζει Ποτάμι γιατί είναι περίεργο που 10% ψηφίζουν Χρυσή Αυγή. Τηλεσκουπίδια και φασισμός πάνε πακέτο συνήθως». Έγραφε ο υπάλληλος σας κυρία Γεροβασίλη: «Είναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο πλέον ότι ο άνθρωπος επιβιώνει και χωρίς εγκέφαλο Και ψηφίζει Ποτάμι». Πόσους άλλους ανταμείβετε με λεφτά του ελληνικού λαού για να βρίζουν όσους δεν σας αρέσουν; Ποιους κρύβετε; Στο Μαξίμου - στο υπουργείο Αμύνης - στις υπηρεσίες ενημέρωσης - τα υπόγεια της Κουμουνδούρου.

Ο εκδότης της εφημερίδας Χωνί είναι διορισμένος που γέμισε με εκατομμύρια αφίσες όλη τη χώρα και αυτός στο γραφείο της κυρίας Γεροβασίλη. Ο διαχειριστής του σάιτ olympia.gr είναι στην υπηρεσία ενημέρωσης του υπουργείου Αμύνης. Ο κατάλογος είναι μεγάλος, είναι το παρακράτος σας που, πείτε μας αλήθεια, τι μας στοιχίζουν; Και πως τους πληρώνατε μέχρι να γίνετε κυβέρνηση; Και είναι ίσως η στιγμή κ.Τσίπρα να ζητήσετε συγνώμη από το Ποτάμι για τη συμπεριφορά των στελεχών σας και για εκείνη την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες μέρες πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, ότι το Ποτάμι «φτιάχτηκε κατ' εντολή συγκεκριμένων συμφερόντων». Και μιας και είχατε πει ότι θα μιλήσετε με διευθύνσεις και ονόματα, σας προκαλώ ανοιχτά. Πείτε ποια είναι αυτά τα συμφέροντα; Τον προκαλώ αν δεν το πει είναι απλώς ένας συκοφάντης

Γιατί, όμως, ήταν το σημαντικό για σας να προσπαθήσετε να βρωμίσετε το Ποτάμι; Να σας εξηγήσω: Γιατί ο λαϊκιστής και ο δημαγωγός

το καινούργιο φοβάται - δεν φοβάται το παλιό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News