default-image

O Mιχαλολιάκος για το "αμαρτωλό καθεστώς" των αδειών

Ελλάδα
O Mιχαλολιάκος για το "αμαρτωλό καθεστώς" των αδειών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση τόσο στο πρωθυπουργό όσο και στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος κάνοντας λόγο για «κοκορομαχίες και μονομαχίες που θυμίζουν γουέστερν σπαγγέτι» και τόνισε ότι, «στη δίωρη αντιπαράθεση τους ούτε λέξη δεν είπαν για την ουσία της διαφθοράς και της διαπλοκής και ούτε θέλουν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους» .

Ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για κατάσταση πολιορκίας την οποία βρίσκεται η χώρα τονίζοντας ότι «εκχώρησε την εθνική της κυριαρχία ενώ υπάρχει ηθική απαξίωση» και πρότεινε όλα τα κόμματα να αναστείλουν το άρθρο 86 του συντάγματος «περί ευθύνης υπουργών» γιατί όσο υπάρχει, όπως είπε, δηλητηριάζει το πολιτικό σύστημα.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, υποστήριξε ότι το καθεστώς ασυδοσίας και ανοχής που υπάρχει στα κανάλια είναι έργο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Αριστεράς και πρόσθεσε ότι το ίδιο ισχύει για την υπόθεση της Ζήμενς για την οποία ποτέ η σημερινή κυβέρνηση δεν προχώρησε στην καταγγελία του εξώδικου συμβιβασμού.

«Ο λαός απαιτεί να ανακαλύψετε τους κλέφτες και να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα. Δεν κάνατε όμως τίποτα.

Πενταπλάσια συνεχίζουν να στοιχίζουν τα δημόσια έργα. Ποτέ κανένας έλεγχος δεν έγινε, καμία διαφάνεια δεν υπάρχει. Ο λαός είναι οργισμένος γιατί δεν βλέπει τίποτα στον ορίζοντα. Ζητά διαφάνεια και εντιμότητα και αυτό μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το εγγυηθεί», ανέφερε.

«Και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης δεν αποτελούν πλέον την πλειοψηφική εκλογική δύναμη. Νικητής στις δημοσκοπήσεις αναδεικνύεται ο κανένας ανάμεσα στους δύο», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο κ. Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ενώ κυβερνά 21 μήνες δεν έκανε τίποτα για να καταπολεμήσει τη διαπλοκή και τη διαφθορά ενώ άφησε τους ίδιους «νταβαντζήδες», να συνεχίσουν να κάνουν το παιχνίδι τους.

«Για το αμαρτωλό καθεστώς των τηλεοπτικών αδειών και την διαπλοκή φταίει και η Αριστερά», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος ενώ υποστήριξε ότι «αν δεν γινόταν θόρυβος από τους νταβατζήδες και ο κ. Καλογρίτσας θα έπαιρνε άδεια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News