default-image

Ψυχίατρος για Άννυ: Υπονοούμενα για σεξουαλική κακοποίηση

Ελλάδα
Ψυχίατρος για Άννυ: Υπονοούμενα για σεξουαλική κακοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εξελίξεις από την υπόθεση της μικρής Άννυ συνεχίζουν να σοκάρουν, καθώς σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη του ψυχιάτρου για τον πατέρα, πιθανότατα πίσω από το φρικιαστικό έγκλημα κρύβεται και ένα μυστικό σεξουαλικού τύπου.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιάννης Παπαδάτος, αναφέρει πως υπάρχει ένα ένοχο μυστικό, καθώς πέρα από τα ναρκωτικά και την ψυχική διαταραχή, ο πατέρας της μικρής συμπεριφέρεται με απόλυτη λογική, προσπαθώντας να προστατεύσει κάποιον ή τον ίδιο του τον εαυτό.

«Δεν πιστεύω ότι ο Σάββας είχε προμελετήσει το έγκλημα. Πιστεύω ότι κάτι έγινε και δεν το λένε. Δεν είναι προσωπικότητα που θα έκανε κάτι τέτοιο», δηλώνει ο κ. Παπαδάτος στην Espresso, προσθέτοντας πως ίσως είναι «κάτι σεξουαλικού τύπου, που κρύβεται».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - «ΑΘΩΑ» Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΝΥ

Ο πατέρας της Αννυ δεν λέει τίποτα για τον χρόνο και τον τρόπο θανάτου του παιδιού, παρόλο που οι ιατροδικαστές είναι σχεδόν σίγουροι πως η 4χρονη τεμαχίστηκε ζωντανή.

Οι υποψίες βασίζονται στο ότι «Είναι προφανές ότι η μη αναφορά στην ώρα και τον τρόπο θανάτου δεν είναι αποτέλεσμα ψυχικής διαταραχής, διατάραξης συνείδησης ή λήψης ναρκωτικών. Επομένως η μη αναφορά στα συμβάντα θανάτου ερμηνεύεται μόνο στο πλαίσιο επιλογής απόκρυψης γεγονότων και ανάλογης υπεράσπισης του εαυτού του».

Ο πατέρας, από την πλευρά του, «ρίχνει» ευθύνες στον φίλο του Νικολάι, αναφέροντας ότι θεωρεί ότι «κάτι έκανε» στη μικρή Άννυ, όσο εκείνος βρισκόταν στην τουαλέτα. Μάλιστα, τον χαρακτηρίζει «αλεπού», που μπορεί να μπει στο μυαλό των άλλων.

Παράλληλα, ο πατέρας ισχυρίζεται πως η Άννυ πέθανε από τη στεναχώρια της, διότι της έλλειπαν οι παππούδες της, με τους ειδικούς να υποστηρίζουν πως αφήνει επίτηδες κενά για να θολώσει το τοπίο.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News