Ελλάδα

Άγνωστοι ασέλγησαν σε 23χρονη στο ΑΠΘ

Επίθεση σε χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δέχτηκε, τα ξημερώματα της Κυριακής 23χρονη, μαζί με 20χρονο φίλο της. Η 23χρονη καταγγέλλει ότι οι δράστες προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της.

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν από την Αστυνομία, κατηγορούμενοι ως δράστες της επίθεσης που κατήγγειλε ότι δέχθηκε 23χρονη, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η καταγγελία ανέφερε ότι τρεις άγνωστοι πλησίασαν την 23χρονη και τον 20χρονο φίλο της, κι αφού τους λήστεψαν με τη χρήση σωματικής βίας - αρπάζοντας 30 ευρώ και τα κινητά τους τηλέφωνα - στη συνέχεια προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της κοπέλας.

Αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προσχώρησαν αρχικά σε προσαγωγές υπόπτων και από την εξέταση τους προέκυψε η εμπλοκή τριών εξ αυτών στο καταγγελλόμενο περιστατικό.

Όπως αναγνωρίστηκε από το ίδιο το θύμα, «εγκέφαλος» της επίθεσης ήταν ένας 20χρονος Συροαλγερινός, ενώ για το ίδιο περιστατικό συνελήφθησαν ένας 17χρονος Σύρος και ένας 20χρονος Αλγερινός. Και οι τρεις συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού.

Άλλοι τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, καθώς, από κοινού με τους τρεις προαναφερόμενους, φέρεται ότι κατείχαν περί τα 2 κιλά χασίς, ποσότητα που εντοπίστηκε σε σπίτι, όπου πραγματοποιήθηκε αστυνομική έφοδος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια