default-image

Ευχαριστήρια σε όσους στηρίζουν το 1ο Δημοτικό Γουβών

Κρήτη
Ευχαριστήρια σε όσους στηρίζουν το 1ο Δημοτικό Γουβών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλοδεχούμενη χαρακτηρίζει την προσφορά τόσο του δήμου και της πρωτοβάθμιας σχολικής Επιτροπής όσο και των ιδιωτών, με επίκεντρο τις ανάγκες του σχολείου, ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου κ. Εμμανουήλ Χρυσός.

Όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει, η προσπάθεια ενίσχυσης του σχολικού συγκροτήματος προερχόμενη από οποιαδήποτε ιδιωτική πρωτοβουλία, είναι μία επιπρόσθετη στήριξη στα όσα, πολλά, έχει ήδη προσφέρει ο δήμος Χερσονήσου για τους μικρούς μαθητές.

«Ο Πρόεδρος της Επιτροπής», όπως αναφέρει σε επιστολή του ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουβών κ. Χρυσός, «και σε συνεργασία με τους υπεύθυνους αντιδημάρχους και το Δήμαρχο κάλυψαν με έξοδα του Δήμου Χερσονήσου τη φετινή σχολική χρονιά τα χρώματα ελαιοχρωματισμού εσωτερικά - εξωτερικά όλου του σχολικού συγκροτήματος. Επίσης κάλυψαν τα έξοδα για τη δικτύωση όλων των τάξεων και σύνδεσής τους με το Internet αφού το Wi-Fi δεν είχε ισχυρό σήμα. Προτίθεται ακόμα μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα να τοποθετήσουν air - condition σε πέντε τάξεις και υπολογιστή σε κάθε τμήμα για να μπορούν να τον χρησιμοποιούν τα παιδιά στο μάθημα της πληροφορικής.»

Εν τούτοις, τονίζει την επίσης σημαντική βοήθεια - συνεισφορά του ιδιώτη - επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον Ανισσαρά και ο οποίος μέσα από μια μουσικοχορευτική βραδιά που ανέλαβε να διοργανώσει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο του σχολείου στις Γούβες, στοχεύει στην κάλυψη άλλων αναγκών που έχουν προκύψει.  

Χαρακτηριστικά στην επιστολή αναφέρεται από τον κ. Χρυσό:

«Ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον Ανισσαρά έχει αναλάβει να στηρίξει τη διοργάνωση της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων που θα καλύψει την αγορά για κάθε τάξη ενός projector έτσι ώστε να βοηθηθούν οι μαθητές στο μάθημα της πληροφορικής (σύμφωνα με τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα).»

«Αν μάλιστα,» συνεχίζει να αναφέρει η επιστολή, «..η εκδήλωση πάει τόσο καλά ώστε να πετύχουμε το στόχο μας και επιπλέον μείνουν κάποια χρήματα θα καλύψουμε ως σχολείο μελλοντικές ανάγκες που θα προκύψουν. Βέβαια μέσω του συγκεκριμένου δημοσιεύματος θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε γιατί έχει προσφέρει - καλύψει ανάγκες του σχολείου μας και στο παρελθόν όπως φυσικά έχουν προσφέρει αφιλοκερδώς  αρκετοί γονείς που είναι επαγγελματίες όταν ζητήσαμε τη βοήθειά τους.

 Τέλος θέλουμε να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία και η αμέριστη συμπαράσταση του οποιοδήποτε χορηγού ή γονέα δεν είναι απαγορευτική και δεν αντικαθιστά την οικονομική στήριξη του Δήμου - Σχολικής Επιτροπής αλλά λειτουργεί ως υποστηρικτική βοήθεια.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News