default-image

Λύση από Φίλη για το σχολείο όπου έκαναν μάθημα σε παγκάκια

Κρήτη
Λύση από Φίλη για το σχολείο όπου έκαναν μάθημα σε παγκάκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπρεπε η εικόνα της ΚΡΗΤΗ TV  και οι φωτογραφίες του neakriti.gr με τα παιδιά να κάνουν μάθημα στην αυλή του σχολείου, να κάνει το γύρο της χώρας και να αναμειχθεί προσωπικά μέχρι και ο υπουργός Παιδείας για να δοθεί μια μέση λύση, ή αλλιώς λύση εξπρές στο πρόβλημα και οι μαθητές από το προαύλιο έστω και πρόχειρα να μετακινηθούν σε κάποιο χώρο του σχολείου για μάθημα.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_sfxw2n1z/

Έτσι λοιπόν με την τροπή και τη δημοσιοποίηση που πήρε το θέμα, τα παιδιά των δύο τμημάτων του γυμνασίου Γουβών, από σήμερα στεγάζονται σε αίθουσες που διαμορφώθηκαν μετά την αναδιάταξη της αίθουσας υπολογιστών και της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ

Για ολιγωρία από την πλευρά της δημοτικής αρχής που είναι υπεύθυνη για τη σχολική στέγη και είναι ενημερωμένη εδώ και μήνες έκανε λόγο ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου. Μάλιστα ο κ. Γιγουρτάκης ενημέρωσε προσωπικά τον υπουργό για τις κωμικοτραγικές εικόνες που καταγράφηκαν και αποκάλυψε ότι ενώ υπήρχε η δέσμευση πως θα χτιστούν κανονικές αίθουσες το θέμα παραπέμφθηκε στις καλένδες. 

Η λύση πάντως εκτός από την πρόχειρη που δόθηκε για να μην κάνουν τα παιδιά στην αυλή μάθημα, θα έρθει μέσα στο επόμενο 20ήμερο αφού με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής βρέθηκαν όχι λίγο πριν την έναρξη των μαθημάτων αλλά λίγο μετά. Και αφού δημοσιοποιήθηκαν οι τραγικές ελλείψεις, λυόμενες αίθουσες στις οποίες θα κάνουν οι μαθητές μάθημα την υπόλοιπη χρονιά.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News