Ελλάδα

Αποφυλακίζεται και ο Ασημάκης Κατσούλας (;)

Πιο κοντά από ποτέ στην ελευθερία φαίνεται ότι βρίσκεται ο 45χρονος πια Ασημάκης Κατσούλας που κρατείται στις αγροτικές φυλακές στην Αγυιά Χανίων.

Πιο κοντά από ποτέ στην ελευθερία φαίνεται ότι βρίσκεται ο 45χρονος πια Ασημάκης Κατσούλας που κρατείται στις αγροτικές φυλακές στην Αγυιά Χανίων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso»,  ο 45χρονος, ο οποίος υπέβαλε νέα αίτηση αποφυλάκισης, έχει τη θετική εισήγηση του εισαγγελέα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εισαγγελέας φέρεται να έχει εισηγηθεί θετικά στην αίτηση και κατά τις ίδιες πληροφορίες προτείνει την αποφυλάκιση με όρους για τον σατανιστή της Παλλήνης, που στα μέσα της δεκαετίας του '90 σκόρπισε τον τρόμο και το θάνατο μαζί με τους τότες «συντρόφους του  Μάνο Δημητροκάλη και Δήμητρα Μαργέτη, οι οποίοι είναι ήδη ελεύθεροι.

Το χρονικό των εγκλημάτων

Όλα άρχισαν τον Αύγουστο του 1992, όταν οι παιδικοί φίλοι Κατσούλας και Δημητροκάλης, 21 και 19 ετών, αντίστοιχα, από την Παλλήνη έκανα τελετές μαύρης μαγείας.

Σε μία από αυτές, οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στο Κορωπί. Την έγδυσαν, την χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι, την στραγγάλισαν και στη συνέχεια έκαψαν το πτώμα της με βενζίνη.

Τη «θυσία» ακολούθησε άλλη μία, οκτώ μήνες αργότερα, όταν δολοφόνησαν την καμαριέρα ενός ξενοδοχείου της Αθήνας και μητέρα ενός αγοριού, την Γαρυφαλλιά Γιούργα.

Στις 28 Δεκεμβρίου του 1993 αποκαλύφθηκε η δράση της ομάδας σατανιστών  και η Ασφάλεια συνέλαβε την 18χρονη, τότε, φίλη του Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη, που συμμετείχε στις φρικτές τελετές.

Σχόλια