default-image

To Σαββατοκύριακο τρέχουμε Πάτρα στην ΚΡΗΤΗ TV! (video)

Κρήτη
To Σαββατοκύριακο τρέχουμε Πάτρα στην ΚΡΗΤΗ TV! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για την διεθνή διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού, που αποτελεί πλέον έναν μοναδικό θεσμό στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διάσταση, αλλά και έναν πολύ ισχυρό καταλύτη ανάπτυξης και έναν ισχυρό πόλο έλξης για την περιοχή της Δυτική Ελλάδας και της Πάτρας.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι για την περιοχή η διοργάνωση αποτελεί το δεύτερο σημαντικότερο γεγονός ευρείας κλίμακας, μετά το Πατρινό Καρναβάλι.

Κάθε διοργάνωση αφήνει και ένα σημαντικό αποτύπωμα στην περιοχή και στους ανθρώπους της. Δράσεις εθελοντισμού, κοινωνικής ευαισθητοποίησης, οικολογικής αφύπνισης και οδηγικής συμπεριφοράς, συνοδεύουν πάντα το βασικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, αποτελώντας μια εξαιρετικά σημαντική και κρίσιμη παράπλευρη ωφέλεια της διοργάνωσης.

Χιλιάδες επισκεπτών, αλλά και το σύνολο των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, παρακολουθούν τόσο το αγωνιστικό μέρος, όσο και τις πολύ σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις, εκθέσεις, δράσεις κλπ.

Λίγα λόγια για το PICK γενικότερα:

Get ready!

Για μια ακόμη χρονιά η Πάτρα προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει το κορυφαίο motor event της Ελλάδας και ένα από τα πιο σημαντικά event μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ευρώπης.

Το 8o Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας P.I.C.K.® (Patras International Circuit for Kart), διοργανώνεται πλέον, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, αφού η επιτυχία του 7ου P.I.C.K.®, πέρυσι τον Οκτώβριο, το καθιέρωσε πλέον ως μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην κατηγορία των καρτ.

Συνδιοργανωτής είναι η ΛΕ.Μ.Α.Ν (Λέσχη Μηχανοκίνητου ΑθλητισμούΝέων) υπό την θεσμική επίβλεψη της Επιτροπής Αγώνων

Την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα έχει το IONIAN CHANNEL και την αποκλειστική μετάδοση για την Κρήτη η ΚΡΗΤΗ TV.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 από τις 18.00 - 20:30

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 από τις 10.30 - 15.00.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο καταξιωμένος δημοσιογράφος της F1 Τάκης Πουρναράκης, έχοντας την εμπειρία χρόνων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News