default-image

Ν. Ξυδάκης: «Επίθεση της Διαπλοκής , οξύτερη του 1989»

Κρήτη
Ν. Ξυδάκης: «Επίθεση της Διαπλοκής , οξύτερη του 1989»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για επίθεση συμφερόντων κατά της κυβέρνησης  από το χώρο των ΜΜΕ, των επιχειρήσεων και της διαπλοκής τους με χρόνια συστήματα εξουσίας, οξύτερη και από την επίθεση στον Ανδρέα Παπανδρέου το 1989 ή σε μικρότερο βαθμό στον Κώστα Καραμανλή, έκανε λόγο στον 9.84 ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης. Ο διαγωνισμός μπορεί να έχει διαδικαστικά κάποια ζητήματα , αλλά ήταν επιβεβλημένος μετά από 27 χρόνια πλήρους αδιαφάνειας, ανεξέλεγκτων καταστάσεων και αυθαιρεσιών χωρίς καν οικονομικό κόστος με χρήση των δημόσιων συχνοτήτων.

Ο Ν.Ξυδάκης σημείωσε ότι σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού, ο έλεγχος του πόθεν έσχες , ήταν περισσότερο τυπικός, όμως ισχύει η δήλωση του Πρωθυπουργού και από την στιγμή που ο έλεγχος προχωράει σε βάθος , όποιος υπερθεματιστής εντοπιστεί να μην μπορεί να καλύψει τους όρους, αυτόματα θα τεθεί εκτός διαδικασίας.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε, πως στο μεγάλο κάδρο πολιτικά , επιχειρείται να ανακοπεί μία κυβέρνηση που προσπαθεί να βάλει σε τάξη , μία άναρχη κατάσταση στη οποία συγκεκριμένοι επιχειρηματικοί κύκλοι και πολιτικές δυνάμεις για δεκαετίες έκαναν ότι ήθελαν , χωρίς κανόνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News