default-image

Τα κατάφερε η Κίτρινη Αποστολή: Σχολικά είδη για 500 παιδιά!

Κρήτη
Τα κατάφερε η Κίτρινη Αποστολή: Σχολικά είδη για 500 παιδιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκατοντάδες χαμόγελα είναι έτοιμη να χαρίσει η ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ που κατάφερε να συγκεντρώσει σε διάστημα λίγων ημέρων σχολικά είδη για να καλύψει τις ανάγκες 500 παιδιών.

Η εθελοντική ομάδα του Δημήτρη Αποστολάκη η οποία και δραστηριοποιείται μέσω Facebook πέτυχε να αναδείξει την ανθρωπιά, το φιλότιμο αλλά και την αλληλοκατανόηση που διακατέχει τους Κρητικούς και παρά τις δύσκολες στιγμές όχι μόνο δεν το βάζουν κάτω αλλά "σηκώνουν ανάστημα" απέναντι στο τέρας της κρίσης.

"Κανένα παιδί χωρις σχολικά". Αυτό ήταν και το σύνθημα της τελευταίας πρωτοβουλίας της ομάδας που το κατάφερε να το κέρδίσει επάξια και κινητοποιώντας μικρούς και μεγάλος να χαρίσει τα άκρως αναγκαία σχολικά είδη σε μικρούς της φίλους που οι οικογένειες τους τα φέρνουν δύσκολα βόλτα και δεν έχουν να αγοράσουν ούτε τα σχολικά των παιδιών τους .

Δεκάδες σακούλες, σχολικά αλλά και τσάντες, βρίσκονται πλέον στις αποθήκες της ομάδας έτοιμες να μοιραστούν στους νέους τους κατόχους οι οποίοι πλέον θα έχουν ένα παραπάνω λόγο να βλέπουν με πιο χαρούμενη και αισιόδοξη ματιά τη νέα σχολική χρονιά.
Διαβάστε τι έγραψαν οι πρωτεργάτες της ιδέας αυτής που πέτυχε στο έπακρο στη σελίδα τους στο facebook που αριθμεί ούτε λίγο ούτε πολύ περισσότερα από 10.000 μέλη.  

"Σχολικά είδη για 500 παιδιά από την Κίτρινη Αποστολή!

Κανένα παιδί χωρίς σχολικά. Μια φράση που αποπνέει αισιοδοξία και ελπίδα. Αποπνέει χαμόγελο και ευτυχία σε εκείνα τα παιδιά που φέτος θα έχουν όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη χάρη σε σας!

Η πιο μικρή προσφορά, όπως ένα μολύβι, μια γόμα, ένα τετράδιο σε συνεργασία με την πιο μεγάλη, όπως κούτες από κασετίνες, παλέτες με τετράδια, θα δώσουν την ευκαιρία σε παραπάνω από 500 παιδιά να φοιτήσουν αξιοπρεπώς και ευτυχισμένα.

Η ευγνωμοσύνη απέναντι στην ανταπόκριση σας δεν χωρά σε ένα απλό ευχαριστώ. Καταφέραμε να δείξουμε για ακόμη μια σχολική χρονιά πως υπάρχει ακόμη αγάπη και ελπίδα ! Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα από ότι χωρά η φαντασία μας! Ευχαριστούμε για την στήριξη! Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση στο κάλεσμα αυτό! Μαζί προχωράμε και ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΑΠΌ ΚΑΡΔΙΑΣ!... ΥΓ: Ευχαριστούμε επίσης τον κοινωνικό χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού για τη φιλοξενία!!!"

Επιμέλεια: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News