Ελλάδα

Μητσοτάκης: «Συμφωνία αλήθειας» με τους πολίτες

Σχέδιο εξόδου από την κρίση πρόκειται να παρουσιάσει στις 8 το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ.

Σχέδιο εξόδου από την κρίση πρόκειται να παρουσιάσει στις 8 το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ, παρουσία σημαντικών στελεχών της Ν.Δ.

Συγκεκριμένα, τη «συμφωνία αλήθειας» με τους πολίτες αναμένεται να παρουσιάσει απόψε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία που θα κάνει προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, στις 8 το απόγευμα, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον «οδικό χάρτη» της Ν.Δ. για την έξοδο της χώρας από την κρίση και, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, αποτελείται από κοστολογημένες προτάσεις και μετρήσιμους στόχους.

Το «παρών» στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη αναμένεται να δώσουν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Το σημερινό πρόγραμμα του προέδρου της Ν.Δ. περιλαμβάνει συνάντηση με τους πρυτάνεις των ΑΕΙ και τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και περιοδεία σε περίπτερα της 81ης ΔΕΘ, στις 11.30 το πρωί.

Η τριήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για την 81η ΔΕΘ θα ολοκληρωθεί αύριο με τη συνέντευξη Τύπου, στη 1 το μεσημέρι, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Σχόλια