Ελλάδα

Συνελήφθη το ζευγάρι που τεμάχισε και απανθράκωσε 84χρονο

Συνελήφθη το ζευγάρι που είναι υπεύθυνο για τη στυγερή ανθρωποκτονία 84χρονου στο Αιγάλεω.

Συνελήφθη το ζευγάρι που είναι υπεύθυνο για τη στυγερή ανθρωποκτονία 84χρονου στο Αιγάλεω.

Να σημειωθεί ότι η σορός του ηλικιωμένου είχε βρεθεί τεμαχισμένη και απανθρακωμένη, στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στο Αιγάλεω.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον το ζευγάρι των Ρουμάνων, ηλικίας 37 ετών και οι δύο. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες είχαν διαφύγει στο εξωτερικό, μετά την ανθρωποκτονία, και σε βάρος τους εκδόθηκαν από τις ελληνικές Αρχές διεθνή εντάλματα σύλληψης, με τα οποία συνελήφθησαν στη Ρουμανία.

Ο 37χρονος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας μας, κατόπιν σχετικού αιτήματος έκδοσής του ενώ για την έτερη δράστιδα αναμένεται η έκδοση της.

Ο άτυχος 84χρονος ήταν ιδιοκτήτης τριώροφου οικήματος στο Αιγάλεω, στο οποίο διέμενε ό ίδιος και διαμερίσματα του οποίου είχε παραχωρήσει-ενοικιάσει στους δράστες.

Από την έρευνα, εξακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι, με κίνητρο τη ληστεία αλλά και προσωπικές διαφορές που είχαν με το θύμα, δολοφόνησαν τον 84χρονο μέσα στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια τον τοποθέτησαν σε σακούλες, τις οποίες μετέφεραν και απόθεσαν σε κοντινό σημείο, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια