default-image

"Βλέπουν" τη Ρούπα στη ληστεία της τράπεζας στη Μαλεσίνα

Ελλάδα
"Βλέπουν" τη Ρούπα στη ληστεία της τράπεζας στη Μαλεσίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, βλέπουν οι Αρχές ως μια από τις «γυναίκες» που άρπαξαν το μεσημέρι 150.000 ευρώ από τράπεζα στην Μαλεσίνα Φθιώτιδας.

Ανάμεσα στα τρία άτομα, τα οποία φορούσαν γυναικείες περούκες και είχαν καλυμμένα τα χέρια τους με γάντια, οι αστυνομικοί πιστεύουν πως υπήρχε τουλάχιστον μία γυναίκα, που θεωρείται πως είναι η Ρούπα.

Σε ότι αφορά το χρονικό της ληστείας, οι δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα στις 14:20, το μεσημέρι της Τετάρτης, την ώρα που η τράπεζα έκλεινε για το κοινό. Με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, ενώ η γυναίκα που εξετάζεται να είναι η Πόλα Ρούπα, απείλησε τον διευθυντή και τον οδήγησε στο χρηματοκιβώτιο προκειμένου να το ανοίξει, ενώ ένας δεύτερος από τους δράστες προέτρεψε τους υπαλλήλους να ανοίξουν το ΑΤΜ.

Στις 14:35, με λεία που κυμαίνεται στα 150.000 ευρώ, βγήκαν από το υποκατάστημα, επιβιβάστηκαν σε ένα λευκό Toyota Starlet με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και τράπηκαν σε φυγή. Σχεδόν μία ώρα αργότερα στις 15:35 το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα σε έναν ελαιώνα στον επαρχιακό δρόμο Λάρυμνας-Κόκκινου.

Οι δράστες είχαν καθαρίσει με μεγάλη ποσότητα χλωρίνης στο εσωτερικό του για να εξαφανίσουν αποτυπώματα και DNA.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News