default-image

Με εγκεφαλικό νοσηλεύεται ο Βουλευτής που καλούσε τον Τόσκα

Ελλάδα
Με εγκεφαλικό νοσηλεύεται ο Βουλευτής που καλούσε τον Τόσκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εγκεφαλικό από την περασμένη Δευτέρα στο νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει ότι ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάκης Εμμανουηλίδης δεν τηλεφωνούσε το γραφείο του υπουργού Δημόσιας Τάξης αλλά σε λάθος τηλέφωνο. Ποια είναι η πορεία της υγείας του.

Ο κ. Εμμανουηλίδης έγινε ευρύτερα γνωστός από την έκκληση που απηύθυνε το προηγούμενο Σάββατο, κι ενώ η φωτιά στη Θάσο μαινόταν ανεξέλεγκτη, στο γραφείο του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα να ενισχυθούν οι δυνάμεις αεροπυρόσβεσης για να τεθούν υπό έλεγχο τα μέτωπα της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Καβάλας έχει υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται ελεγχόμενη και σύμφωνα με ιατρικές πηγές δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.

Το περιστατικό με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε ενίσχυση των αεροπορικών δυνάμεων απασχόλησε και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μετά την περιοδεία του κ. Τσίπρα τη Δευτέρα στη Θάσο, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην έκκληση του Τάκη Εμμανουηλίδη προς τον Νίκο Τόσκα τονίζοντας ότι ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ δεν τηλεφωνούσε το γραφείο του υπουργού Δημόσιας Τάξης αλλά καλούσε λάθος τηλέφωνο.

Πηγή: newsit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News