default-image

Δεν άντεξε το χαμό της αδερφής του και κρεμάστηκε

Ελλάδα
Δεν άντεξε το χαμό της αδερφής του και κρεμάστηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του 57χρονος στην Ξάνθη, μην μπορώντας να ξεπεράσει το χαμό της αδερφής του.

Συγκεκριμένα, ο 57χρονος περιπτερούχος που βρέθηκε χθες το μεσημέρι απαγχονισμένος  σε προχωρημένη σήψη στο σπίτι του στην Ξάνθη, είχε να δώσει σημεία ζωής περίπου μιάμιση εβδομάδα. Αρχικά οι φίλοι του δεν υποψιάστηκαν τίποτα και αυτό διότι είχε κλείσει το περίπτερο που διατηρούσε, για να μεταβεί στο Βόλο προκειμένου να αποχαιρετήσει την πολυαγαπημένη του αδερφή, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 52 χρόνων έπειτα από ανεύρυσμα.

Ο θάνατός της όμως  τον τσάκισε. Από την πρώτη στιγμή που έμαθε για τον άδικο χαμό της έγινε ένα ράκος σύμφωνα με πληροφορίες. Μετά την κηδεία στο Βόλο επέστρεψε στην Ξάνθη όμως για αυτόν τίποτα δεν ήταν ίδιο. Είχε, όπως όλα δείχνουν, πάρει ήδη την απόφασή του. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και το ολιγόλογο σημείωμα που άφησε πάνω σε ένα τραπέζι πριν το απονενοημένο διάβημά του και έγραφε «Αδελφούλα μου έρχομαι».

Χθες το πρωί παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος. Οι φίλοι του, που ανησύχησαν βλέποντας το περίπτερο κλειστό τόσες μέρες, ειδοποίησαν τις Αρχές. Μόλις έφτασαν στο σπίτι, όλοι κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί.  Από το διαμέρισμά του έβγαινε μια ιδιαίτερα άσχημη μυρωδιά. Με την παρέμβαση των αστυνομικών ανοίχτηκε η πόρτα και ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του κρεμασμένος και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Στο τραπέζι το σημείωμα στο οποίο έγραφε «Αδελφούλα μου έρχομαι» ήταν η τραγική επιβεβαίωση της αυτοχειρίας.

ΠΗΓΗ: taxydromos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News