default-image

Δεκτή από Τσίπρα η παραίτηση Βουδούρη

Ελλάδα
Δεκτή από Τσίπρα η παραίτηση Βουδούρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεκτή έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την παραίτηση την οποία του υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Οδυσσέας Βουδούρης.

«Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε δεκτή την παραίτηση την οποία του υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Οδυσσέας Βουδούρης» γράφει η λιτή ανακοίνωση του μεγάρου Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι, σε τηλεοπτική συνέντευξή του σήμερα το πρωί, ο κ. Βουδούρης δήλωνε ότι βρισκόταν υπό παραίτηση, αναφέροντας πως δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις. Στις ίδιες δηλώσεις του ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως είναι «πιο έντιμο να υποβάλω την παραίτησή μου», και πως υπάρχει ζήτημα στις σχέσεις του με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.  

Για την εξέλιξη είχε προϊδεάσει ήδη τον παραιτηθέντα το μέγαρο Μαξίμου καθώς του είχε διαμηνυθεί ότι ο Πρωθυπουργός δεν πρόκειται να απαντήσει στην επιστολή που έστειλε στον Αλέξη Τσίπρα για τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στη συνεργασία του με τον πολιτικού του προϊστάμενο, τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βουδούρης έχει τοποθετηθεί στη θέση αυτή από τον περασμένο Απρίλιο αλλά έκτοτε δεν έχει επισήμως αναλάβει δραστηριότητες, καθώς ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, δεν έχει υπογράψει το σχετικό ΦΕΚ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Μουζάλας  με έγγραφό του προς το γραφείο του Γενικού Γραμματέα στις 3 Αυγούστου ζητά από τον Οδυσσσέα Βουδούρη να τον ενημερώνει για κάθε του απόφασή του ώστε να τις εγκρίνει, μέχρι να εκδοθεί το σχετικό ΦΕΚ για τις αρμοδιότητες.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News