default-image

Αλέξης Μητρόπουλος: "Εμπαιγμός στον ελληνικό λαό"

Κρήτη
Αλέξης Μητρόπουλος: "Εμπαιγμός στον ελληνικό λαό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για εμπαιγμό του ελληνικού λαού, έκανε λόγο ο καθηγητής του εργατικού και συνταγματικού δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος, αναφερόμενος  στο κυβερνητικό αφήγημα ότι το 90% συνταξιούχων και μισθωτών δεν έχει υποστεί περικοπές, αναφερόμενος σε συγκεκριμένες κατηγορίες και μέτρα περικοπών.

Αποκάλυψε ότι ακόμη και η ρύθμιση για πάγωμα των οφειλών ελευθέρων επαγγελματιών και μικρομεσαίων προς τα ασφαλιστικά ταμεία, πρακτικά  σημαίνει πως δεν θα υπολογίζονται τα χρόνια του παγώματος αυτού στα συντάξιμα χρόνια.

«Ψεύδεται»  η κυβέρνηση που αποκαλείται «αριστερή»  ότι τα 246 εκατομμύρια ευρώ από το διαγωνισμό -καζίνο καπιταλισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, θα τα δώσει για δαπάνες υγείας και εκπαίδευσης.

Τα έσοδα αυτά όπως είπε είναι μνημονιακή  δέσμευση και προαπαιτούμενο του συμπληρωματικού παραρτήματος του προϋπολογισμού  του Οκτωβρίου να πάνε στις δανειακές υποχρεώσεις μας και αποτελεί εμπαιγμό του ελληνικού λαού να λένε οτιδήποτε διαφορετικό.

Προέβλεψε δε, ότι το ευρωπαϊκό κεκτημένο που επικαλείται η κυβέρνηση για τα εργασιακά, ουσιαστικά σημαίνει ότι έρχεται στη β' φάση αξιολόγησης περαιτέρω «βουλγαροποίηση» στη αγορά εργασίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News