Ελλάδα

Μεταπτυχιακές υποτροφίες... με άρωμα γυναίκας

Πέντε υποτροφίες σε γυναίκες πανεπιστημιακής εκπαίδευσης προσφέρει η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.), σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.).

Η πρωτότυπη αυτή δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ψηφιακή Συμμαχία για τη Γυναικεία Απασχόληση», με σκοπό την ενίσχυση της παρουσίας των γυναικών στους τομείς των επιχειρήσεων και του μάνατζμεντ.

Συγκεκριμένα, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, το οποίο αφορά μόνο το Τμήμα της Αθήνας, μπορούν να συμμετέχουν γυναίκες απόφοιτοι Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων εσωτερικού και εξωτερικού, με κατεύθυνση θετικών και οικονομικών σπουδών.

Στα επιπλέον κριτήρια συγκαταλέγονται ο βαθμός πτυχίου, το οικογενειακό εισόδημα, η μονογονεϊκή ή πολύτεκνη οικογένεια και εάν η υποψήφια αποτελεί ΑΜΕΑ, Ρομά, ή πρόσφυγας, με βάση τα στοιχεία του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Εδήσεων.

Το δικαίωμα συμμετοχής ισχύει έως και 19 Σεπτεμβρίου (σφραγίδα ταχυδρομείου) και η σχετική επιστολή πρέπει να σταλεί στη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 8, Τ.Κ. 10559, 3ος όροφος (Πρωτόκολλο ΓΓΙΦ), ΑΘΗΝΑ, με την ένδειξη: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια