Ελλάδα

740 προσλήψεις αναπληρωτών καθηγητών ανακοίνωσε το Υπουργείο

Προσλαμβάνονται 740 αναπληρωτές φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, γεωλόγοι και βιολόγοι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι διαδικασίες πρόσληψης των αναπληρωτών συνεχίζονται από το Υπουργείο, ώστε με το πρώτο κουδούνι, να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα κενά. Συγκεκριμένα, σήμερα ανακοινώθηκε η πρόσληψη 740 αναπληρωτών, πλήρους ωραρίου, των ειδικοτήτων ΠΕ02 (φιλόλογοι), ΠΕ03 (μαθηματικοί) και ΠΕ04 (φυσικές επιστήμες ), για την κάλυψη λειτουργικών κενών στη δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Να αναφερθεί ότι, χθες ανακοινώθηκαν επιπλέον προσλήψεις για την  κάλυψη των κενών θέσεων σε νηπιαγωγεία και δημοτικά, με το Υπουργείο να αναφέρει ότι οι διαδικασίες γίνονται «με ταχείς ρυθμούς», σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συνολικά, ο αριθμός των προσλήψεων αναπληρωτών σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση ανέρχεται σε 5.919 προσλήψεις με τα έως τώρα δεδομένα. Ενώ, σημειώνεται ότι η χρηματοδότησή τους, έγινε από το Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια