default-image

Στ. Λυγερός : « Οικονομία και Προσφυγικό επανακάμπτουν με οξύτητα στην Ελλάδα»

Κρήτη
Στ. Λυγερός : « Οικονομία και Προσφυγικό επανακάμπτουν με οξύτητα στην Ελλάδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το προσφυγικό με δεδομένη τν εικόνα ανόδου ξενοφοβικών ρευμάτων στην Ε.Ε. , επανέρχεται με άλλη ένταση αλλά ως δεύτερος «μουντζούρης» μετά τα οικονομικά για την Ελλάδα, από τους ευρωπαίους εταίρους μας, από τη στιγμή που το Δουβλίνο ΙΙ και ΙΙΙ υφίστανται, είπε στον 9.84 ο αρθρογράφος και αναλυτής Σταύρος Λυγερός, αναφερόμενος και στο πως ΜΚΟ έχουν αναλάβει «εργολαβικά» τον πακτωλό εκατομμυρίων ευρώ στη λογική «πελάτη» για τους πρόσφυγες.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις , σημείωσε ότι οι δανειστές επανέρχονται με την ολοκλήρωση των 15 προαπαιτούμενων για την υποδόση των 2,8 δις με κυρίαρχα τα εργασιακά, δηλαδή την κατεδάφιση τους, ενώ για την δεύτερη αξιολόγηση σημαντικό ρόλο θα παίξει το θέμα αντίθεσης ΔΝΤ-Γερμανίας για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και «σκοτεινό» σημείο είναι και η υπόθεση Γεωργίου στην ΕΛΣΤΑΤ.

Ο Σταύρος Λυγερός , είδε ότι σε επίπεδο συμβολισμών και επικοινωνιακά, η εκλεγμένη κυβέρνηση επέβαλε την πρωτοκαθεδρία της πολιτικής έναντι των συμφερόντων στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει θεαματικές αλλαγές στο τοπίο ή εξάλειψη της διαπλοκής. Είναι όμως προτιμότερο όπως είπε να ανακατευτεί κάπως η «τράπουλα» στο τοπίο , όπου βέβαια οι εργαζόμενοι όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα θα είναι τα μεγάλα θύματα στα «παιχνίδια» των μεγαλοκαναλαρχών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News