default-image

Ομολογία φρίκη από το πατέρα της Άννυ: Εγώ την τεμάχισα

Ελλάδα
Ομολογία φρίκη από το πατέρα της Άννυ: Εγώ την τεμάχισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την κυνική ομολογία του πατέρα της Άννυ ότι τεμάχισε το ίδιο του το παιδί, συνεχίστηκε η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ολοι έμειναν άφωνοι στο ακροατήριο όταν άκουσαν τον κατηγορούμενο να ομολογεί απαντώντας στον πρόεδρο του Δικαστηρίου ότι τεμάχισε την 4χρονη κόρη του, αλλά δεν ήταν εκείνος που τη δολοφόνησε.

«Αρνούμαι τις άλλες πράξεις αποδέχομαι τον τεμαχισμό» ανέφερε ο κατηγορούμενος με απόλυτη ψυχραιμία, ενώ ο συγκατηγορούμενός του αρνήθηκε την εμπλοκή του στη δολοφονία.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΑΝΝΥ

Από την πλευρά της, η μητέρα της μικρής απαντώντας στον πρόεδρο του δικαστηρίου είπε πως αποδέχεται ότι έχει διαπράξει μόνο το αδίκημα της ψευδορκίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα εξηγήσει αργότερα τους λόγους.

Στην κατάθεσή της η γιαγιά της Άννυς και μητέρα της κατηγορουμένης υποστήριξε ότι σε αυτή την υπόθεση φταίνε ο πατέρας και ο φίλος του και αναφέρθηκε στη γνωριμία της κόρης της με τον κατηγορούμενο.

«Η κόρη μου ήταν 18 ετών όταν ήρθε στην Ελλάδα έμεινε έγκυος και επέστρεψε στην Βουλγαρία . Η Άννυ γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 2011 στη Βουλγαρία. Έμενε μαζί μας στη Βουλγαρία και η κόρη μου είχε μεγάλη αγάπη στο παιδί».

Όπως ισχυρίστηκε η μάρτυρας, ένας άνδρας από τη Γερμανία έστελνε χρήματα στην κόρη της με τα οποία ζούσαν.

Μάρτυρας: Δεν είχαμε αντιληφθεί ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών. Ήταν μια χαρά, έβγαινε, οδηγούσε

Πρόεδρος: Είχε βίαιο χαρακτήρα ο κατηγορούμενος ενάντια στην κόρη του;

Μάρτυρας: Μπροστά μου όχι.

Πρόεδρος: Η συμπεριφορά της κόρης σας με το παιδί πώς ήταν;

Μάρτυρας: Έπαιζαν, έβγαιναν ...

Πρόεδρος: Η σχέση του ζευγαριού ποια ήταν;

Μάρτυρας: Εκείνος έβλεπε τηλεόραση και εκείνη κατσούφιαζε...

Πρόεδρος: Δεν είχατε προβληματιστεί πού έβρισκαν χρήματα;

Μάρτυρας: Από τον συγκεκριμένο άνθρωπο στη Γερμανία. Εκείνος ζητούσε στην κόρη μου να πάει με τη μικρή στη Γερμανία να ζήσουν μαζί του. Το είχε αποφασίσει η κόρη μου θα έφευγε για Γερμανία.

Πρόεδρος: Ποια ήταν η σχέση αυτού του άνδρα με την κόρη σας

Μάρτυρας: Ήξερα ότι είναι φίλος της και τη βοηθάει. Και σε εμάς έστελνε χρήματα.

Πρόεδρος: Θα ανησυχούσατε αν μαθαίνατε πως η κόρη σας είχε αφήσει το παιδί με τον κατηγορούμενο;

Μάρτυρας: Θα έπαιρνα εισιτήριο για να έρθω. Όλους αυτούς τους μήνες είχα ακούσει μόνο μια φορά το παιδί στο τηλέφωνο.

Πρόεδρος: Πότε μάθατε για πρώτη φορά για την εξαφάνιση της εγγονής σας;

Μάρτυρας: Είδα την κόρη μου στην τηλεόραση  να αναζητά το παιδί της και μετά με πήραν από την Ελλάδα και μου είπαν όλη την αλήθεια..

Εισαγγελέας: Τι πιστεύετε ότι συνέβη με την Άννυ;

Μάρτυρας: Αυτό που μάθαμε στην Ελλάδα, ότι την σκότωσε ο πατέρας της, ότι την τεμάχισε και ότι τη μαγείρεψε ...

Την σκυτάλη των ερωτήσεων πήρε ο συνήγορος της κατηγορουμένης μητέρας ο οποίος απευθυνόμενος στη μάρτυρα ρώτησε για την εργασία της κόρης της.

Μαρτυρας: Δεν ήξερα πως εργαζόταν  σε οίκους ανοχής.

Συνήγορος: Σας έστελνε χρήματα για το παιδί;

Μάρτυρας: Ναι κάθε μήνα...

Στην κατάμεστη αίθουσα του ακροατηρίου όλοι πάγωσαν όταν άκουσαν τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που αναφέρονταν στο κατηγορητήριο.

Συγκεκριμένα για τους δύο άνδρες κατηγορουμένους το κατηγορητήριο αναφέρει:

«Σε υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμεναν από κοινού, ενεργώντας μαζί και με έτερο άγνωστο δράστη, με τη χρήση μαχαιριού κουζίνας τεμάχισαν το σώμα του ανήλικου βιολογικού τέκνου του πρώτου κατηγορουμένου το οποίο είχαν προηγουμένως σκοτώσει και (...) τοποθέτησαν τα παραπάνω σε πλαστικές σακούλες, τις οποίες επέρριψαν εν συνεχεία σε κάδους απορριμμάτων».

Ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας αιτήθηκε την μεταφορά της δίκης σε μεγαλύτερη αίθουσα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Αίτημα για το οποίο το δικαστήριο επιφυλάχθηκε.

Απορρίφθηκε η ένσταση για μετάφραση του βουλεύματος

Νωρίτερα, το δικαστήριο απέρριψε την ένσταση κατηγορουμένου για τη μη μετάφραση του παραπεμπτικού βούλευματος στη βουλγαρική γλώσσα, κάνοντας δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως που έκρινε πως «το βούλευμα έχει μεταφραστεί και επιδοθεί στον κατηγορούμενο. Δεν προσβάλλεται κανένα έννομο συμφέρον του».

Η συνήγορος του κατηγορουμένου είπε πως «για την υπόθεση της Siemens το δικαστήριο δέχτηκε το ανάλογο αίτημα», ενώ τόνισε πως δεν έχει μεταφραστεί ο κατάλογος των αναγνωστέων εγγράφων.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των συγκατηγορουμένων του 30χρονου συντάχθηκαν με την άποψη της εισαγγελέως κατηγορώντας τον για παρελκυστική τακτική.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News