default-image

Νέες ειδικότητες στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Χανίων

Κρήτη
Νέες ειδικότητες στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Χανίων ανακοινώνει την έναρξη των αιτήσεων επιλογής για τις παρακάτω νέες ειδικότητες:

1. Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων

2. Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων(Marketing)

3. Τέχνη Φωτογραφίας

4. Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής

5. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας(Υπηρεσία Υποδοχής-Υπηρεσία Ορόφων-Εμπορευματογνωσία)

που εγκρίθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς(Γ.Γ.Δ.Β.Μ.&Ν.Γ.) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για να λειτουργήσουν το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2016-17 (από Οκτώβριο 2016).

Η υποβολή των αιτήσεων επιλογής γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση  https://diek.minedu.gov.gr, έως και τη Δευτέρα, 12-09-2016 και ώρα 14:00, χωρίς να χρειάζεται οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι να μεταβούν στη Γραμματεία του Δ.Ι.Ε.Κ. Μετά το πέρας της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων και την ανακοίνωση των πινάκων των επιλεγέντων (με τα περισσότερα μόρια) καταρτιζομένων από τη Γ.Γ.Δ.Β.Μ.&Ν.Γ., θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την κατάθεση της αίτησης εγγραφής και των απαραίτητων δικαιολογητικών, στη Γραμματεία του Δ.Ι.Ε.Κ.

Όσοι καταρτίζονται ήδη σε κάποια ειδικότητα στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Χανίων και έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα εγγραφής (παλιοί καταρτιζόμενοι), παρακαλούνται να ενημερώνονται από το δικτυακό τόπο του Δ.Ι.Ε.Κ. για τις ημερομηνίες που θα κάνουν ανανέωση της εγγραφής τους στο επόμενο εξάμηνο.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται αναλυτικά, μέσω της ιστοσελίδας της Γ.Γ.Δ.Β.Μ.&Ν.Γ. http://www.gsae.edu.gr/el/ και του Δ.Ι.Ε.Κ. Χανίων http://iek-chanion.chan.sch.gr για τις παραπάνω διαδικασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, στη Γραμματεία του Ι.Ε.Κ. Χανίων (Ταχ. Διεύθυνση: Σχολικό Συγκρότημα ΓΕ.Λ.-ΕΠΑ.Λ. Ακρωτηρίου, Προφήτης Ηλίας-Ακρωτήρι, Τ.Κ. 731 33, Χανιά Τηλ: 2821059855, Email: [email protected] Web: http://iek-chanion.chan.sch.gr ), ώρες 09:00-14:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News