default-image

Μακάριος Λαζαρίδης: "Όχι σε κούφιες υποσχέσεις, από τον Κυριάκο"

Κρήτη
Μακάριος Λαζαρίδης: "Όχι σε κούφιες υποσχέσεις, από τον Κυριάκο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον ελληνικό λαό, έτσι όπως θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της ΔΕΘ, θα είναι μία «συμφωνία αλήθειας» και διεξόδου από την κρίση με σταδιακή ανάκαμψη της οικονομίας, λέει στον 9.84, ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης. Όπως  είπε θα πρόκειται για ένα κοστολογημένο πρόγραμμα, με λιγότερους φόρους και περιορισμό των δαπανών, που όμως δεν σημαίνει απολύσεις στο δημόσιο αλλά εξορθολογισμό του.

Αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών , έκανε λόγο  για νόμο ενός Υπουργού καναλάρχη, δηλώνοντας ότι η ΝΔ ως αυριανή κυβέρνηση θα καταργήσει τον νόμο Παππά και θα θέσει ως κριτήριο την πολυφωνία και την δεοντολογία και όχι  το ποιος διαθέτει το περισσότερο χρήμα για μία άδεια.

Ο Μακάριος Λαζαρίδης απέκρουσε τις  απόψεις περί «ώριμου φρούτου»  για την κυβέρνηση, επαναλαμβάνοντας ότι το κόστος των εθνικών εκλογών, είναι κατά πολύ μικρότερο από το κόστος που πληρώνουν καθημερινά οι έλληνες πολίτες, από την παραμονή μίας επικίνδυνης και ανάλγητης κυβέρνησης ψεύτικων υποσχέσεων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News