default-image

Στο εδώλιο για τη σφαγή της Άννυ

Ελλάδα
Στο εδώλιο για τη σφαγή της Άννυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθονται σήμερα, οι πρωταγωνιστές της αποτρόπαιας δολοφονίας της 4χρονης Άννυ στο υπόγειο-σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα, το Πάσχα του 2015.

Πρόκειται για τον 27χρονο πατέρα,  Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ , γνωστός ως Σάββας, τον 30χρονο φίλο του Νασίφ Αχμέντοφ ή Νικολάι και η μητέρα Δημητρίνα Μπορίσοβα.

Οι δυο άνδρες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και περιύβριση νεκρού.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα: «Σε υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμεναν από κοινού, ενεργώντας μαζί και με έτερο άγνωστο δράστη, με τη χρήση μαχαιριού κουζίνας τεμάχισαν το σώμα του ανήλικου βιολογικού τέκνου του πρώτου κατηγορουμένου (σ.σ.: Μπακαρτζίεβ), το οποίο είχαν προηγουμένως σκοτώσει και (...) τοποθέτησαν τα παραπάνω σε πλαστικές σακούλες, τις οποίες επέρριψαν εν συνεχεία σε κάδους απορριμμάτων».

Η 25χρονη μητέρα της Άννυ είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ κατηγορούμενος είναι και ένας φίλος της για το πλημμέλημα της ψευδορκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες , είναι πιθανό η διαδικασία να διακοπεί, προσωρινά, προκειμένου ο Νικολάι (Νασίφ Αχμέντοφ) να παρουσιαστεί στο Συμβούλιο Εφετών το οποίο θα κρίνει το ζήτημα της συνέχισης ή μη της προσωρινής του κράτησης.

Να σημειωθεί ότι πως το 18μηνο της προσωρινής κράτησης τόσο για τον πατέρα όσο και για τη μητέρα της μικρής Άννυ συμπληρώνεται σε περίπου δύο μήνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News