default-image

Τσίπρας: Σε ευπαθείς ομάδες τα λεφτά των αδειών

Ελλάδα
Τσίπρας: Σε ευπαθείς ομάδες τα λεφτά των αδειών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ο διαγωνισμός έδωσε απροσδόκητα υψηλό τίμημα που ταυτόχρονα δίνει το σήμα και στους ξένους επενδυτές», δήλωσε ο πρωθυπουργός από τη Κόρινθο όπου βρίσκεται για τα εγκαίνια τμήματος του αυτοκινητοδρόμου της Ολυμπίας Οδού.

 «Τα 246 εκατ. ευρώ είναι μεγάλο ποσό που δεν είχαμε υπολογίσει. Μέχρι το τελευταίο ευρώ δεσμεύομαι ότι θα κατευθυνθεί σε έκτακτες δράσεις για στήριξη ευπαθών ομάδων.» τόνισε και προανήγγειλε αναλυτικές ανακοινώσεις στην ΔΕΘ.

Όπως είπε το τελικό ποσό « Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος».

Αναφερόμενος στη ΝΔ ο Αλέξης Τσίπρας  είπε πως «η αξιωματική αντιπολίτευση κράτησε στάση υπεράσπισης ιδιωτικών συμφερόντων και δεν της αξίζει».

«Μέχρι τελευταία στιγμή η ΝΔ ταυτίστηκε με ιδιωτικά συμφέροντα. Δεν πίστεψε ότι θα πάμε κόντρα στο ρεύμα».

«Τους καλώ να παραδεχτούν το ατόπημά τους και να αναγνωρίσουν ότι αν αφήναμε ανοικτό τον διαγωνισμό τα έσοδα θα ήταν μόλις 30 εκατ. ευρώ. Τους καλώ να προχωρήσουμε από κοινού στη συγκρότηση του ΕΣΡ» σημείωσε.

Εγκαίνια τμημάτων της Ολυμπίας Οδού - Επιθεώρηση και στην Ιόνια Οδό

Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έγινε στις  11 το πρωί η παράδοση στην κυκλοφορία των σηράγγων Δερβενίου και τμήματος Κορίνθου-Κιάτου της Ολυμπίας Οδού.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας μαζί με τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη θα επιθεωρήσουν τα εργοτάξια κατά μήκος της Ολυμπίας Οδού (αυτοκινητόδρομος Κορίνθου-Πατρών) αλλά και των εργασιών ολοκλήρωσης της σήραγγας Κλόκοβας της Ιονίας Οδού (αυτοκινητόδρομος Αντιρρίου-Ιωαννίνων).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News