default-image

Ομαλά εξελίσεται η διαδικασία δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών

Ελλάδα
Ομαλά εξελίσεται η διαδικασία δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομαλά συνεχίζεται η διαδικασία της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, η οποία ξεκίνησε το πρωί στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Νωρίς το πρωί, τα γραφεία της ΓΓΕΕ επισκέφθηκε ο ίδιος ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, συνοδευόμενος από τον γγ Επικοινωνίας Λ. Κρέτσο, οι οποίοι ενημερώθηκαν από ταξίαρχο της ΕΛΑΣ για τη διαδικασία και τα μέτρα ασφαλείας.

Οι υποψήφιοι επιχειρηματίες προσήλθαν νωρίς το πρωί στη ΓΓΕΕ, φέροντας μαζί τους βαλίτσες με προσωπικά τους είδη, ακόμα και υπνόσακους, καθώς η διαδικασία αναμένεται χρονοβόρα ενώ «λευκός καπνός» αναμένεται να βγει από τα γραφεία της ΓΓΕΕ μετά από περίπου 48 ώρες. Σημειώνεται ότι το επιχειρηματικό σχήμα που θα λάβει την πρώτη άδεια, είναι υποχρεωμένο να παραμείνει εντός του κτιρίου έως ότου ολοκληρωθεί για όλους η διαδικασία, ώστε να μην υπάρξει καμία διαρροή πληροφόρησης.

Νωρίτερα, εξήλθε των γραφείων της ΓΓΕΕ ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής, το οποίο το πρωί είχε μεταφέρει μέλος του διαγωνισμού, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες για το όνομά του ή αν το άτομο θα αντικατασταθεί.

Το κτίριο της ΓΓΕΕ είναι «περικυκλωμένο» από ισχυρότατες μονάδες της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ και μία κλούβα της αστυνομίας είναι παρκαρισμένη έξω από την είσοδο του γκαράζ. Κανείς δεν μπορεί να παρκάρει πλησίον του κτιρίου, ενώ ήδη άλλαξε η πρωινή βάρδια των φρουρών που είναι επιτετραμμένοι με τη φύλαξη των προσώπων εντός του κτιρίου. Τέλος, οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες βρίσκονται αυστηρά σε απόσταση του κτιρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News