default-image

Αρχίζει η big brother διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες

Ελλάδα
Αρχίζει η big brother διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε η διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Ήδη έφτασαν κατά σειρά οι εκπρόσωποι του STAR, ΑΝΤ1, ο κ.Καλογρίτσας,ο κ. Μαρινάκης, ΣΚΑΙ, ALPHA,ο κ. Σαββίδης και κ.Πάνος Κυριακόπουλος έχουν «μπει» στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης

Οι εκπρόσωποι των καναλιών που μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ζήσουν σε κατάσταση big brother και παρέδωσαν τα κινητά τους στην είσοδο.

Έρχονταν με σλίπινγκ μπαγκ !

Πάντως χαρακτηριστικό είναι πως όσοι έφταναν στη ΓΓΕ , έρχονταν με βαλίτσες και σλίπινγκ μπαγκ προετοιμασμένοι για μακρά παραμονή.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας

Το κτίριο είναι «αστακός» . Ισχυρή ομάδα αστυνομικών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το επιτηρούν περιμετρικά, όπου είναι «εγκατεστημένες» και οι κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων, ενώ ουδείς διερχόμενος μπορεί να σταθμεύσει σε κοντινή ακτίνα. Υπενθυμίζεται ότι κανένας -πλην των υποψηφίων- δεν θα έχει πρόσβαση στο κτίριο της Γραμματείας, για όσο διάστημα διαρκέσει η διαγωνιστική διαδικασία.

Σημειώνεται ότι τα οκτώ επιχειρηματικά σχήματα που από την Τρίτη  -καθώς η διαδικασία της δημοπρασίας αναμένεται να ξεπεράσει τις 50 ώρες- διεκδικούν μία άδεια είναι τα εξής:

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ)

2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)

3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

4. DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED

5. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)

6. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)

7. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP)

8. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.).

Χωρίς το "Ε"

Yπενθυμίζεται ότι τίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν για το κανάλι «Ε» του Φίλιππου Βρυώνη.Η εγγυητική επιστολή που παρουσίασε ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού από τράπεζα του Χονγκ Κόνγκ ήταν διάρκειας 36 ημερών ενώ η προκήρυξη αναφέρει ρητά ότι θα πρέπει να ισχύει για ένα έτος.

Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας οι συμμετέχοντες θα παραμείνουν σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, τα οποία θα έχουν και ράντζα για τους συμμετέχοντες αφού η διαδικασία εκτιμάται ότι θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και δεν θα επιτρέπεται η έξοδός τους παρά μόνο με συνοδεία.

Επίσης, δεν θα τους επιτραπεί η χρήση προσωπικών υπολογιστών ή ασύρματων συσκευών. Στην αίθουσα των υποψηφίων θα βρίσκεται μόνο ο υπολογιστής με το ηλεκτρονικό σύστημα της δημοπρασίας και τα έντυπα για τις προσφορές και τις ενστάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News