Ελλάδα

Εργαζόμενος έχασε τη ζωή του όταν έσπασε κολόνα της ΔΕΗ

Θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή της Νέας Αβοράνης του δήμου Αγρινίου.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας εργαζόμενος εργολαβικού συνεργείου που εκτελούσε εργασίες στο Δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή της Νέας Αβοράνης του δήμου Αγρινίου.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης χτες το πρωί, ένας 41χρονος εργαζόμενος ενώ βρίσκονταν πάνω σε ξύλινο στύλο και έκανε εργασίες , βρέθηκε στο κενό αφού ο στύλος έσπασε .

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Την βαθύτατη θλίψη του για το τραγικό συμβάν εκφράζει ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας με σχετική ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το τραγικό ατύχημα που συνέβη σήμερα, Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 και ώρα περίπου 8.30 το πρωί, στην περιοχή της Αβόρανης στο Αγρίνιο και που κόστισε τη ζωή σε εργαζόμενο εργολαβικού συνεργείου που εκτελούσε εργασίες στο Δίκτυο της περιοχής.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Σχόλια