default-image

Είπαν το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Μπακατσέλο

Ελλάδα
Είπαν το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Μπακατσέλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κλίμα συγκίνησης και παρουσία πλήθος κόσμου, επιχειρηματιών και πολιτικών παραγόντων, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του επιχειρηματία, Αλέξανδρου Μπακατσέλου στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, που έγινε χοροστατούντος του Μητροπολίτη 'Ανθιμου.

Από τον κόσμο του "επιχειρείν", το τελευταίο αντίο στον 84χρονο επιχειρηματία, που άφησε χθες την τελευταία του πνοή, είπε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βόρειας Ελλάδας, Αθανάσιος Σαββάκης και αναφερόμενος στην προσφορά του αποθανόντος στην βορειοελλαδική βιομηχανία, τον ευχαρίστησε για την παρακαταθήκη που άφησε στη νέα γενιά των επιχειρηματιών.

Επικήδειο εκφώνησε επίσης και ο Σεβ. Μητροπολίτης Φιλαδελφείας Μελίτων από την Κωνσταντινούπολη, ενώ ο Μητροπολίτης 'Ανθιμος κάλεσε όσους τον γνώριζαν να προσευχηθούν για να αναπαυθεί η ψυχή του.

Επισημαίνεται ότι το προαύλιο της εκκλησίας γέμισε από περισσότερα από 160 στεφάνια, που απέστειλαν μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, η πρεσβεία του Βελγίου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, η διοικούσα επιτροπή της ΝΔ, ο ΣΒΒΕ, τα Επιμελητήρια της πόλης, η ΔΕΘ, ο ερασιτέχνης 'Αρης και επιχειρηματίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News