default-image

Στον Εισαγγελέα οι πραξικοπηματίες, τι υποστηρίζουν

Ελλάδα
Στον Εισαγγελέα οι πραξικοπηματίες, τι υποστηρίζουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δικηγόρος 4 εκ των στρατιωτικών οι οποίοι επέβαιναν στο ελικόπτερο το οποίο προσγειώθηκε εχθές το μεσημέρι στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή, πως δεν γνώριζαν ότι γίνεται πραξικόπημα στην Τουρκία.

Η δικηγόρος κ. Μαρινάκη, σημείωσε επίσης πως οι τούρκοι στρατιωτικοί είχαν εντολές να μεταφέρουν τραυματίες από τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης σε σημείο στο οποίο βρίσκονταν ασθενοφόρα όταν δέχθηκαν πυρά και φοβούμενοι για τη ζωή τους αποφάσισαν να έρθουν στην Ελλάδα.

Η δικηγόρος των τούρκων αξιωματικών σύμφωνα με το skai.gr, τόνισε επίσης πως και οι 8 αιτούντες άσυλο είναι οικογενειάρχες και αν δεν υπήρχαν τα γεγονότα της απόπειρας πραξικοπήματος δεν θα είχαν καμία πρόθεση να αφήσουν τη χώρα τους.

Τέλος η κα. Μαρινάκη τόνισε πως μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου Πρόεδρου ήταν πανικοβλημένοι και ζήτησαν μάλιστα να μεταφερθούν ακόμη και σε χώρες της Νοτίου Αμερικής για να μπορέσουν να ζήσουν.

Σημειώνεται πως οι 8 τούρκοι στρατιωτικοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου ζήτησαν προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να ετοιμάσουν την απολογία τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News