default-image

Ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα από το κοινωνικό φροντιστήριο

Κρήτη
Ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα από το κοινωνικό φροντιστήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 θα μπορούν οι γονείς μαθητών που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) του Δήμου Ρεθύμνου να πραγματοποιούν αίτηση συμμετοχής των παιδιών τους στο Κοινωνικό φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών στα γραφεία της κοινωνικής μέριμνας.

Στη δράση συμμετέχουν πάνω από 30 φροντιστήρια ξένων γλωσσών και πάνω από 10 φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης για 70 και 22 θέσεις μαθητών αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές θα είναι ενταγμένοι φυσιολογικά στα κανονικά τμήματα σπουδών των φροντιστηρίων.

Σύμφωνα με την ανακοινωση απο το δήμο Ρεθύμνου :

Όπως έχει ήδη προαναγγελθεί, το συγκεκριμένο Πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές με έφεση στη  μάθηση, των οποίων οι γονείς έχουν ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) που υλοποιεί ο Δήμος Ρεθύμνης.

 Οι γονείς λοιπόν που είναι δικαιούχοι του Προγράμματος ΤΕΒΑ, μπορούν υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για την ένταξη των παιδιών τους στο « Κοινωνικό Φροντιστήριο»  από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου έως Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης/ Γραφείο Διαμεσολάβησης και στη Δ/νση: Γερακάρη 63  (δίπλα στο γραφείο Πρόνοιας).

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News