Ελλάδα

Χανιά: Από 15-27 Ιουλίου οι αιτήσεις εγγραφών στους παιδικούς-βρεφονηπιακούς

Περίπου 750 παιδιά θα φιλοξενηθούν κατά το νέο σχολικό έτος στους 14 παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Χανίων.

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου η πρόεδρος του Οργανισμού Ελευθερία Αλιφιεράκη η υποβολή των αιτήσεων θα αρχίσει την Παρασκευή 15 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016.

Η ίδια αναφέρθηκε στην διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι γονείς επισημαίνοντας ότι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, ενώ δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να διορθώσουν την υποβληθείσα δήλωση έως τις 27 Ιουλίου.

Στη συνέχεια όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να αποστέλλονται και ταχυδρομικά στα γραφεία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. μαζί με όλα τα δικαιολογητικά για έλεγχο έως και στις 5 Αυγούστου 2016.

Παράλληλα, η προϊσταμένη των παιδικών σταθμών του Δημοτικού Οργανισμού Ειρήνη Τσιράκη, τόνισε ότι τα προσωρινά αποτελέσματα θα αναρτηθούν στις 22 Αυγούστου και πιθανές ενστάσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 25 του ίδιου μήνα. Επιπρόσθετα όσοι γονείς δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ή για οποιονδήποτε λόγω αδυνατούν να υποβάλλουν την αίτηση ηλεκτρονικά, θα μπορούν να πηγαίνουν στα γραφεία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. στο δημαρχείο Χανίων, για να κάνουν εκεί τις απαραίτητες ενέργειες.

Σχόλια