default-image

Ζητείται νηπιαγωγός από το δήμο – Δείτε τα απαραίτητα προσόντα

Κρήτη
Ζητείται νηπιαγωγός από το δήμο – Δείτε τα απαραίτητα προσόντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρόσληψη ενός ατόμου ΠΕ Νηπιαγωγών (Ειδικής Αγωγής) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ανακοινώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής-Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ).

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Έδρα υπηρεσίας

Διάρκεια σύμβασης

Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής - Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου

Ηράκλειο Κρήτης

ΠΕ Νηπιαγωγών

(Ειδικής Αγωγής)

Από την υπογραφή της σύμβασης (και όχι πριν την 1η Σεπτεμβρίου 2016) έως 31-7-2017

ΠΙΝΑΚΑΣ Β: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης

Τίτλος σπουδών

και

λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

1.      Του κλάδου ΠΕ61 (Νηπιαγωγών Ειδικής Εκπαίδευσης) .Πτυχίο του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής, με κατεύθυνση Ειδικής Αγωγής Νηπιαγωγών των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή με αναγνωρισμένο ως αντίστοιχο και ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής και πιστοποιητικό Ελληνομάθειας σύμφωνα με τα ισχύοντα στη Γενική Εκπαίδευση.

2.       Εξειδικευμένη εμπειρία δώδεκα (12) τουλάχιστον μηνών στη φροντίδα παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως από 09:00 π.μ. - 14:00 μ.μ. στα γραφεία της Υπηρεσίας Μάρκου Παπαδόπουλου 4 (Χανιώπορτα) 2ος όροφος, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου, Μάρκου Παπαδόπουλου 4, ΤΚ 71202, Ηράκλειο., απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού υπόψη κας .Κακουράκη Γεωργίας (τηλ. επικοινωνίας: 2810-300100 και 2810-300090). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά)και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News