Ελλάδα

Εφιάλτης! Βίαζε την έφηβη κόρη του επί 1, 5 χρόνο

Μετά από καταγγελία συγγενικού προσώπου, ο Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του πατέρα για αποπλάνηση ανηλίκου, αιμομιξία και ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη την περασμένη Δευτέρας. Μετά από έρευνα της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι, ο 44χρονος τον τελευταίο 1,5 χρόνο βίαζε την ανήλικη κόρη του, σε ακαθόριστα χρονικά διαστήματα. Οι καταθέσεις συγγενών, που ελήφθησαν κατά την προανάκριση, ήταν αποκαλυπτικές για της φρικιαστικές ενέργειες του κατηγορούμενου σε βάρος του παιδιού του.

Όπως επιβεβαιώθηκε από την κατάθεση του κοριτσιού, που περιέγραψε τις αχαρακτήριστες ενέργειες του πατέρα του, τόποι «μαρτυρίου» ήταν το σπίτι τους στο Περιστέρι, το εξοχικό τους σε νησί των Κυκλάδων και ένα ακόμα σπίτι ιδιοκτησίας του δράστη.

Ιατροδικαστής εξέτασε το παιδί, μετά από εντολή της Ασφάλειας Αττικής, ενώ ψυχολόγοι του παρέχουν την απαιτούμενη στήριξη, όπως και σε άλλα μέλη της οικογένειας, ώστε να ξεπεράσουν την τραγωδία.

Αστυνομικοί και ψυχολόγοι την ίδια ώρα προσπαθούν να προφυλάξουν τα μέλη της οικογένειας, προβαίνοντας σε διακριτικές ενέργειες, ώστε να μην γίνουν στόχος διαπόμπευσης από το κοινωνικό, φιλικό και σχολικό περιβάλλον του παιδιού.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον 13ο Ανακριτή την Τρίτη και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

πηγη: antenna.gr

Σχόλια