default-image

Μοναδικό καλοκαιρινό σχολείο στο ενυδρείο CRETAquarium

Κρήτη
Μοναδικό καλοκαιρινό σχολείο στο ενυδρείο CRETAquarium

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλοκαιρινό παιδικό πρόγραμμα απασχόλησης θα υλοποιηθεί στο Ενυδρείο Κρήτης. Το θερινό σχολείο του CRETAquarium προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν το θαλάσσιο περιβάλλον και τους οργανισμούς που φιλοξενεί, να ανακαλύψουν τα μυστήρια του βυθού, να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές που διέπουν τη θάλασσα, γενικότερα, και να αναρωτηθούν για τη διαχρονική σχέση ανθρώπου-θάλασσας, μέσα από τον καλύτερο τρόπο εκμάθησης, το παιχνίδι.

Όπως τονίζει το Ενυδρείο Κρήτης, σε αυτό το ταξίδι ανακάλυψης, συνοδοιπόροι των παιδιών, έμπειροι παιδαγωγοί και ερευνητές, θα συμβάλλουν μέσω πληθώρας δημιουργικών δραστηριοτήτων και βιωματικών τρόπων εκμάθησης, στη γνωστική, κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον γι' αυτά.

«Φέτος το καλοκαίρι δώστε τη δυνατότητα στο παιδί σας να εξερευνήσει τoν μαγικό θαλάσσιο κόσμο, συμμετέχοντας στο καλοκαιρινό παιδικό πρόγραμμα απασχόλησης του Ενυδρείου Κρήτης», αναφέρει το CRETAquarium.

Το θερινό παιδικό πρόγραμμα απασχόλησης του Ενυδρείου απευθύνεται σε παιδιά από έξι έως δέκα ετών. Θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου έως την Παρασκευή 12 Αυγούστου και τα τμήματα θα είναι εβδομαδιαία (Δευτέρα έως Παρασκευή), από τις 9:00 έως τις 15:00. Οι δραστηριότητες υλοποιούνται στον χώρο του Ενυδρείου Κρήτης (εσωτερικό και εξωτερικό) και η διάρκεια παρακολούθησης μπορεί να είναι από μία έως πέντε εβδομάδες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News