default-image

Νεκρός εντοπίστηκε ο εννιάχρονος στο φαράγγι του Βουραϊκού

Ελλάδα
Νεκρός εντοπίστηκε ο εννιάχρονος στο φαράγγι του Βουραϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός εντοπίστηκε  τελικά ο εννιάχρονος Βασίλης, που χάθηκε ενώ έκανε πεζοπορία στο φαράγγι του Βουραϊκού με τους γονείς του, τα δύο αδέλφια του και μια φιλική τους οικογένεια.

Μετά από πολύωρες έρευνες ο μικρός εντοπίστηκε νεκρός κοντά στην περιοχή Σιφώνι.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής και μέσα σε δευτερόλεπτα, το παιδί εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των γονιών του.

Η οικογένεια αρχικά επιχείρησε να το αναζητήσει, ωστόσο, γρήγορα ειδοποίησαν τις αρχές που έσπευσαν με 10 άνδρες, πενταμελές πεζοπόρο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, ειδικό αναρριχητή και δύτες.

Στο σημείο «Σιφώνι», λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Καλάβρυτα, και σε μια ακτίνα περίπου έξι χιλιομέτρων τα σωστικά συνεργεία έκαναν έρευνες μέσα στο νερό, αλλά και σε δυσπρόσιτα σημεία, αναζητώντας τα ίχνη του εννιάχρονου αγοριού.

Το παιδί τελικά εντοπίστηκε πολύ κοντά στο σημείο από όπου και έπεσε.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής, ο μικρός Βασίλης ανασύρθηκε νεκρός από  άνδρες της πυροσβεστικής, ενώ τρένο του οδοντωτού βρέθηκε στο σημείο για να τον μεταφέρει. Στη συνέχεια, η σορός παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τελικό προορισμό το Γενικό Νοσοκομείο του Αιγίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News