default-image

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για το κίνημα "παραιτηθείτε"

Ελλάδα
Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για το κίνημα "παραιτηθείτε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα κόντρα κυβέρνησης - αντιπολίτευσης με αφορμή την διαδήλωση που οργανώνεται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις 15 Ιουνίου, υπό το σύνθημα «παραιτηθείτε».

Ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, έκανε λόγο για προσπάθεια υπονόμευσης της κυβέρνησης και δήλωσε πως «Θα υπάρχει υπονόμευση με "κινήματα κατσαρόλας". Το κίνημα "παραιτηθείτε" είναι κίνημα στα όρια της συνταγματικής ανοχής. Είναι μία κίνηση χωρίς ονοματεπώνυμο. Να δούμε τί θέλουν ακριβώς».

«Ο κ. Φίλης ξεπέρασε κάθε όριο, ακόμη και για αυτήν την ιδεοληπτική και ανίκανη κυβέρνηση στην οποία μετέχει» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Το κόμμα της αξιωματικης αντιπολίτευσης τονίζει ότι «η προκλητική του δήλωση περί ορίων συνταγματικής ανοχής για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του κινήματος "παραιτηθείτε", δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα Δημοκρατίας».

Και προσθέτει: «Ο υπουργός Παιδείας θα πρέπει να συμβολίζει τον πλουραλισμό και το σεβασμό στη διαφορετική άποψη. Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί αμέσως».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News