default-image

Κάνει καθημερινό ταξίδι για να διδάξει στα Ανώγεια (video)

Κρήτη
Κάνει καθημερινό ταξίδι για να διδάξει στα Ανώγεια (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά μία αναπληρώτρια δασκάλα από τη Δράμα που διδάσκει στο Δημοτικό Σχολείο Ανωγείων κάνει έναν καθημερινό μαραθώνιο για να φτάσει στη δουλειά της.

Η κα Λαχανοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» με τον Μάνο Δασκαλάκη για τις εξελίξεις στα ολοήμερα σχολεία και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ότι για να φτάσει στη δουλειά της κάθε μέρα πρέπει να φύγει από το Ρέθυμνο που μένει να πάει με λεωφορείο στο Ηράκλειο και από 'κει με άλλο λεωφορείο στα Ανώγεια. Ευτυχώς πάντως… κατά την επιστροφή επιβιβάζεται «μόνο» σε ένα λεωφορείο.

Αυτό συμβαίνει γιατί όπως εξηγεί η ίδια, κατά την τοποθέτησή της ως αναπληρώτρια, πέρα από τον νομό δεν της είχε κοινοποιηθεί η ακριβής τοποθεσία διορισμού , αλλά και επίσης γιατί από Ρέθυμνο για Ανώγεια υπάρχει δρομολόγιο περίπου κάθε τρεις ώρες.

Για να φτάσει λοιπόν στον προορισμό της, θα πρέπει να σηκωθεί αρκετά νωρίς να πάρει το λεωφορείο για το Ηράκλειο και από το Ηράκλειο άλλο για τα Ανώγεια. Κάτι που σίγουρα θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει μια… ηρωίδα της καθημερινότητας.

Δείτε τις λεπτομέρειες της αποκάλυψής της στο βίντεο

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_eoje9x67/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News