default-image

Νέα 48ωρη απεργία στα λιμάνια

Οικονομία
Νέα 48ωρη απεργία στα λιμάνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζουν όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με σημερινή τους ανακοίνωση τις επαναλαμβανόμενες απεργίες αύριο Τρίτη και Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα λιμάνια της χώρας, θέλοντας έτσι να διεκδικήσουν την προάσπιση των εργασιακών σχέσεων μετά τις ιδιωτικοποιήσεις στον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

"Η κυβέρνηση, παρά τις δηλώσεις ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες των εργαζομένων και παρά τις διαβεβαιώσεις περί αποδοχής των αιτημάτων μας σε επίπεδο πρωθυπουργού, δεν αναλαμβάνει την ευθύνη υλοποίησης της διασφάλισης σταθερών και ασφαλών θέσεων εργασίας.

Δεν αρκούν οι καλές προθέσεις, χρειάζονται συγκεκριμένες πράξεις και ντοκουμέντα" υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και των σωματείων εργαζομένων στον ΟΛΘ.

"Ωστόσο δεν προχωρούν σε συγκεκριμένες νομοθετικές ρυθμίσεις που προτείνονται, τόσο για τον ΟΛΠ, όσο και για τον ΟΛΘ. Απεναντίας, υποχωρούν μέρα με την ημέρα και σε κάθε πρόταση και σε κάθε λύση που τους δίνουμε επιφυλάσσονται να απαντήσουν και ποτέ δεν δίνουν ουσιαστική απάντηση" συνεχίζουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News