default-image

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Κάντε διακοπές στην Ελλάδα

Ελλάδα
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Κάντε διακοπές στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για μια ακόμη χρονιά ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος χαιρετίζει την εκστρατεία της Greek News για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού και προσθέτει μέσω της ομογενειακής εφημερίδας και το δικό του μήνυμα προς όλους τους Ελληνοαμερικανούς να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Ο Αρχιεπίσκοπος συγχαίροντας την εφημερίδα για την τουριστική καμπάνια της με σύνθημα «Διακοπές στην Ελλάδα» τονίζει ότι «το σύνθημα και η οδηγία για διακοπές στην Ελλάδα αξίζει να προσεχθούν πάρα πολύ διότι η Ελλάδα όντως προσφέρει τις καλύτερες διακοπές». Και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Υπάρχει αλλού ωραιότερο κλίμα; Υπάρχουν ωραιότερος ουρανός και καλύτερη θάλασσα; Υπάρχει άλλος χώρος με πλούσια ιστορία και δυνατότητα συνδέσεως με το παρελθόν χιλιάδων ετών; Με τέτοιου είδους θρησκευτικά μνημεία τα οποία συνδέονται κατ' ευθείαν με την Ορθοδοξία, αλλά και των αρχαίων προγόνων μας; Που αλλού θα βρείτε αυτά τα πράγματα; Πηγαίνετε και να είστε σίγουροι πως θα τα χαρείτε».

Ο κ. Δημήτριος κάνει αναφορά και στην κατασκήνωση της Αρχιεπισκοπής στην Ελλάδα: «Θα ήθελα επίσης να ξέρετε ότι επί 40 χρόνια τώρα η Αρχιεπισκοπή μας έχει μία μόνιμη υπέροχη κατασκήνωση, το Ιονικό Χωριό, πολύ κοντά στην Αρχαία Ολυμπία, ένα χώρο με τεράστια ιστορία και τόπο γεννήσεως των Ολυμπιακών Αγώνων. Εκεί υπάρχει θερινή κατασκήνωση για τα παιδιά των κοινοτήτων μας. Ήδη φέτος ο αριθμός όσων μπορούμε να πάρουμε έχει συμπληρωθεί και μάλιστα ελάχιστες ώρες μετά την έναρξη της λήψης των εγγραφών.

«Όταν υπάρχει τέτοια διάθεση για κατασκήνωση στην Ελλάδα» καταλήγει, «γιατί όχι για διακοπές στην Ελλάδα;».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News