Ελλάδα

Μια ξεχωριστή μέρα για το Νηπιαγωγείο Κουνάβων

Η Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, θα είναι ξεχωριστή για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Κουνάβων. Είναι η μέρα, ή μάλλον, η βραδιά της καλοκαιρινής τους γιορτής.

Με πολύ μεράκι, νηπιαγωγοί και παιδιά, αποχαιρετούν το νηπιαγωγείο τους και ετοίμασαν για τους γονείς ιδιαίτερες στιγμές.

Με ευαισθησία σε θέματα που μας αγγίζουν, δίνουν τη δική τους  εικόνα στην έννοια της διαφορετικότητας - ή καλύτερα, της μοναδικότητας του κάθε  πλάσματος στον κόσμο γύρω μας, με το θεατρικό δρώμενο, βασισμένο σε διασκευή του παραμυθιού "Το χαρούμενο Λιβάδι" της Φυλλιώς Νικολούδη.

Και επειδή όλα αρχίζουν και τελειώνουν με… Αγάπη, πήραν τα χρώματα και τα πινέλα τους και με την φαντασία τους δίνουν τη δική τους πινελιά σ΄ αυτό το κορυφαίο συναίσθημα και ψάχνουν να βρουν

«Ποιο το χρώμα της αγάπης».

Τα δρώμενα των παιδιών, είναι η εικόνα όλης της σχολικής τους χρονιάς, που κύλησε με την υλοποίηση προγραμμάτων, σχετικών με τα συναισθήματα και με την ευαισθητοποίηση τους,  για να φτάσουν από την Εγώπολη στην Εσύπολη.

Σε αυτήν την όμορφη διαδρομή, μέσα από το παιχνίδι που λατρεύουν,  είχαν συντροφιά τους τα δυο ζωογόνα στοιχεία της φύσης: τον Ήλιο και τον Άνεμο, που θα έχουν τη δική τους θέση μέσα σ΄ αυτήν την όμορφη βραδιά.

Τα παιδιά μας προσκαλούν να ξεχαστούμε μαζί τους, να τραγουδήσουμε και να χαρούμε την αρχή του Καλοκαιριού.

Τη Δευτέρα λοιπόν, 13 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:30 μας περιμένουν στην αυλή του Νηπιαγωγείου τους και μας υπόσχονται ότι θα μας μεταφέρουν τη ζωντάνια τους και την ξεγνοιασιά τους, μα και τα μηνύματα που θα ξεπηδήσουν από την παρουσία τους πάνω στη σκηνή.  

Σχόλια