default-image

Προφυλακιστέος ο δράκος του Αμαρουσίου

Ελλάδα
Προφυλακιστέος ο δράκος του Αμαρουσίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος που κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος γυναικών, στην περιοχή του Αμαρουσίου, μετά την απολογία του ενώπιον του 27ου Τακτικού Ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος πρόκειται αρχικά να κρατηθεί στο Ψυχιατρικό Κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη για την ψυχολογική του κατάσταση, αίτημα που έθεσε ο συνήγορος του στον δικαστικό λειτουργό. Στη συνέχεια αναμένεται να μεταχθεί για να κρατηθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Απολογούμενος ο 30χρονος για τις έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών που του καταλογίζει το κατηγορητήριο, φέρεται να απέδωσε τις πράξεις του σε ερωτική απογοήτευση: «Ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλο» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ανακριτή.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, που παρέδωσε υπόμνημα στον ανακριτή, διατηρούσε ερωτικό δεσμό επί δυόμιση χρόνια με μία γυναίκα από τη Ρουμανία που εργαζόταν ως ιερόδουλος, η οποία, όπως υποστήριξε ο ίδιος, του «απέσπασε 15 χιλιάδες ευρώ, τους κόπους μιας ζωής».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News